Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İZOCAM 5. Üniversitlerarası Yalıtım Yarışması'na 20 Üniversite Başvurdu

40 yıllık geçmişi ile yalıtım sektörünün lider kuruluşu olan İzocam'ın, mimarlık ve mühendislik eğitimi alan üniversite öğrencilerine yalıtım sektörü

yapi.com.tr
İZOCAM 5. Üniversitlerarası Yalıtım Yarışması'na 20 Üniversite Başvurdu

0 yıllık geçmişi ile yalıtım sektörünün lider kuruluşu olan İzocam'ın, mimarlık ve mühendislik eğitimi alan üniversite öğrencilerine yalıtım sektörünü tanıtmak ve bu sektörde ihtisaslaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği Üniversitelerarası Yalıtım Yarışması'na bu yıl Türkiye ve KKTC'den toplam 20 üniversite başvurdu.

İzocam 5. Üniversitelerarası Yalıtım Yarışması'nın "Eğitim Yapılarında Yalıtım ve Yangın" konulu proje sorusu üniversitelere gönderildi. Üniversitelerin makina mühendisliği, inşaat mühendisliği ve mimarlık fakültesi öğrencilerinden oluşan ekipler, hazırlayacakları projede; yeni yönetmeliklere uygun olarak yapılan eğitim yapılarının, yangın güvenliğini de gözönünde bulundurarak, yalıtım projesini hazırlayacak ve yalıtımla ülke ekonomisine olan kazançlarını çıkartacaklar. Proje sorusu için son teslim tarihi 24 Mart 2005.

Yarışmaya başvuruda bulunan üniversiteler; (alfabetik sıraya göre) Atatürk Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Harran Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi'dir.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/izocam-5-universitlerarasi-yalitim-yarismasina-20-universite-basvurdu_22403.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!