Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İzocam’la Profil Durumu 'Communication Stars'da da Birinci

Saint- Gobain tarafından her yıl dünya çapında düzenlenen Communication Stars (İletişim Yıldızları) yarışmasında İzocam, 'İzocam’la Profil Durumu' projesiyle birincilik ve 'Sokak Barınakları' projesiyle de özel ödüle layık görüldü. Paris’te düzenlenen törende ödülü İzocam Kurumsal İletişim ekibi aldı.

yapi.com.tr
İzocam’la Profil Durumu 'Communication Stars'da da Birinci

Saint- Gobain tarafından her yıl dünya çapında düzenlenen Communication Stars (İletişim Yıldızları) yarışmasında İzocam, 'İzocam’la Profil Durumu' projesiyle birincilik ve 'Sokak Barınakları' projesiyle de özel ödüle layık görüldü. Paris’te düzenlenen törende ödülü İzocam Kurumsal İletişim ekibi aldı. İzocam, Facebook Profil Durumu çalışması ile bu yıl 23.'sü gerçekleştirilen Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri'nde de 'dijital' dalda Büyük Ödül ’ün sahibi olmuştu.

Saint Gobain Grubu her yıl, dünya genelinde bünyesinde bulunan firmaların iletişim, pazarlama ve insan kaynakları bölümlerinin iç ve dış iletişime yönelik projeleriyle katıldıkları Communication Stars’ı düzenliyor. Bu yıl düzenlenen yarışmaya 34 ülkeden Saint Gobain’e bağlı 103 firma katıldı. 6 farklı kategoride düzenlenen yarışmaya 189 proje başvuru yaptı. Türkiye’de Saint Gobain çatısı altında faaliyetlerini sürdüren İzocam da yarışmaya sosyal medya üzerinden yürüttüğü 'Profil Durumu' ve 'Sokak Barınakları' projeleriyle katıldı. Yarışmada birinciliğe 'Profil Durumu' projesi layık görüldü. 

Yalıtım bilincini arttırmak ve sosyal ağlar aracılığı ile İzocam’ın marka bilinirliğini güçlendirmek amacıyla hazırlanan profildurumu.com’da Meteoroloji Uzmanı Bünyamin Sürmeli kişilerin Facebook’daki profil durumunu yorumluyor.



İzocam, yarışmada ayrıca bir de özel ödül almaya hak kazandı. Facebook üzerinden yalıtım malzemeleri kullanılarak hayvanlara en kolay şekilde nasıl barınak yapılabileceğinin anlatıldığı 'Sokak Barınakları' projesine de özel ödül verildi.

Birinciliği İzocam’ın aldığı Communication Stars’da ikinciliği Saint Gobain’in Hindistan’da bulunan cam firması ve üçüncülüğü ise Saint Gobain Fransa’daki güneş enerjisi sistemleri firması aldı.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/yarismalar/izocamla-profil-durumu-communication-starsda-da-birinci_88502.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!