Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kartpostal Tasarım Yarışması

1989’dan beri kâğıt sektöründe ilklere imza atan, Türkiye’nin tek yabancı ortaklı kağıt distribütörü Simge Antalis, 01 Nisan – 15 Haziran tarihleri arasında bir kartpostal tasarım yarışması düzenliyor.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları




SON BAŞVURU TARİHİ 15 Haziran 2007
+ Ajandama Ekle

img src="http://www.yapi.com.tr/Uploads/HaberMedya/2007\yarisma\53186.jpg" hspace=5 vspace=5>




1989’dan beri kâğıt sektöründe ilklere imza atan, Türkiye’nin tek yabancı ortaklı kağıt distribütörü Simge Antalis, 01 Nisan – 15 Haziran tarihleri arasında bir tasarım yarışması organize ediyor.

Özel Kâğıt markası Conqueror adı ile düzenlenen ve kartpostal çalışmasına yönelik olan yarışma, öğrenci ve profesyonel olmak üzere 2 kategoride gerçekleşiyor.

Profesyonel kategori:

Tüm profesyonel grafik tasarımcılara açıktır. Katılımcıların tek yapmaları gereken www.simgeantalis.com.tr adresinde bulunan başvuru formunu doldurmak ve son 2 senede yaptıkları kartpostal çalışmasını göndermek. Sadece bir adet başarı ödülünün verileceği kategoride, kazanan yarışmacı 3000 YTL para ödülü kazanacak.

Öğrenci kategorisi:

İlgili üniversitelerde grafik tasarım, iletişim tasarımı eğitimi gören öğrenciler, okul projeleri veya özgün işleriyle katılabiliyorlar. Bu kategoride kazanan yarışmacı, Conqueror kâğıtlarının üretildiği, İngiltere’de bulunan Arjo Wiggins fabrikasına bir gezi ve masraflar için 1000 YTL para ödülü kazanıyor.

Mimar Sinan Üniversitesi
desteği ile gerçekleştirilen yarışma, temmuz ayında verilecek jüri kararını takiben Ağustos ayında yapılacak ödül töreni ile son buluyor.


Yarışma ile ilgili tüm detaylara, (şartname, başvuru formu vs…) Simge Antalis web sitesinden ulaşabilirsiniz: www.simgeantalis.com.tr.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/kartpostal-tasarim-yarismasi_53186.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!