Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Koç Allianz 12. Fotoğraf Yarışması

Koç Allianz'ın her yıl siyah-beyaz ve renkli olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlediği fotoğraf yarışmasının konusu bu yıl "Zamana direnen tarih" olarak belirlendi.

Koç Allianz
Koç Allianz 12. Fotoğraf Yarışması

oç Allianz'ın her yıl siyah-beyaz ve renkli olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlediği fotoğraf yarışmasının konusu bu yıl "Zamana direnen tarih" olarak belirlendi.

Konu
Koç Allianz Sigorta A.Ş. ve Koç Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. (Bundan sonra “Koç Allianz” olarak anılacaktır.) tarafından birlikte onikincisi düzenlenen “Zamana Direnen Tarih” konulu yarışmaya tüm fotoğrafseverler katılabilir.




Yarışma Kategorileri
Yarışma "siyah beyaz" ve "renkli" olmak üzere iki ayrı dalda yapılacaktır.
Her dal için ayrı ödül verilecektir.
Her aday, iki ayrı dalda yarışabilir.

Jüri Üyeleri
Ersin Alok (Fotoğraf Sanatçısı)
Laleper Aytek (Fotoğraf Sanatçısı)
İsa Çelik (Fotoğraf Sanatçısı)
Nadir Ede (Fotoğraf Dergisi Genel Yayın Yönetmeni)
Murat Germen (Fotoğraf Sanatçısı / Öğretim Üyesi)
Güven İncirlioğlu ( Fotoğraf Sanatçısı / Ögretim Üyesi)
M. Kemal Olgaç (Koç Allianz Murahhas Aza/Genel Müdür)

Yarışma Takvimi
1. Yapıtların 15 Eylül 2005 Perşembe akşamına kadar teslim edilmesi gerekmektedir.
2. Posta ile gönderilmesi durumunda doğabilecek gecikmelerden Koç Allianz sorumlu değildir.
3. Sonuçlar 01 Ekim 2005 tarihinde Radikal Gazetesinde duyurulacaktır.

Ödüller
Birincilik Ödülü: 5.000 YTL
İkincilik Ödülü : 3.000 YTL
Üçüncülük Ödülü: 2.000 YTL

Katılım Koşulları
1. Her aday, her bir dal için en çok 5 (beş) adet fotoğrafla yarışmaya katılabilir.

2. Yarışmaya gönderilecek fotoğrafların, herhangi bir yarışmada derece almamış olması gerekmektedir. Fotoğrafın sergilenmiş veya yayınlanmış olması, yarışmaya katılım bakımından bir engel teşkil etmez.

3. Fotoğraflar Siyah/Beyaz dalında kart baskı, renkli dalında dia olarak gönderilecektir.
3.1 Fotoğraf baskıları herhangi bir yüzeye yapıştırılmayacak, görüntünün çevresinde çerçeve veya paspartu oluşturacak biçimde çizgi, ya da boşluk olmayacak, baskının tamamı görüntüden oluşacaktır. Baskılarda kısa kenar 24 cm. olacaktır.
3.2 Dialar 5*5 cm'lik camlı slayt çerçevesi ile gönderilecektir.
3.3 Baskıların ve dia çerçevelerinin arka sağ köşelerine yapıştırılacak etiketlere, altı rakamdan oluşan bir rumuz ve sıra numarası (234565-4 gibi) yazılacaktır.
3.4 Diaların doğru bakış yönünde sol alt köşesi işaretlenmiş olacaktır.

4. Her katılımcı eserleri ile birlikte başvuru formunu, özel bir zarf ya da korunaklı bir ambalaj ile göndermelidir. Bu form Koç Allianz Genel Müdürlüğü, Bölge Müdürlükleri ve Satış Ofisleri, Fotoğrafevi veya www.kocallianz.com.tr adresinden temin edilebilir.

5. Yarışmanın neticesinde Seçici Kurul, herhangi bir fotoğrafı herhangi bir ödüle layık görmekle birlikte, bu yarışmadan önce veya bu yarışmayla eş zamanda, anılan fotoğrafın diğer bir yarışmada derece almış olduğunun ortaya çıkması durumunda, anılan ödül iptal edilir ve verilmişse, ödül sahibinin ödülü derhal iade etmesi gerekir. Bu iptal durumu, diğer ödül almış ve/veya alamamış yarışmacılar bakımından hiçbir anlamda talep hakkı doğurmaz.

6. Yarışmada ödül alan yapıtların tüm kullanım hakları Koç Allianz'a ve Fotoğrafçı'ya ait olacaktır. Katılımcı, Seçici Kurul tarafından ödül verilen ve/veya sergilenmeye layık görülen fotoğraf/larının adının belirtilmesi sureti ile, Koç Allianz'ın belirleyeceği tarihlerde sergilenmesini, yarışmadan sonra aynı konuda yayımlanacak katalogu da içeren eserler ve yarışmanın tanıtımı amacıyla elektronik ortamda kullanılmasını, bunlara bağlı olarak ödül ve/veya telif ücreti dışında herhangi bir talepte bulunmaktan peşinen vazgeçtiğini, kabul ve taahhüt eder.

7.Ödül alan fotoğraflar haricinde, sadece sergilenmeye layık görülen fotoğrafların sahiplerine tamamen Koç Allianz'ın ihtiyarında olmak üzere fotoğraf başına, Koç Allianz'ın takdirine bağlı olarak en fazla 50 YTL telif ücreti ödenecektir. Katılımcı, telif ücretine itiraz hakkından peşinen vazgeçtiğini ve artırım talebinde bulunmayacağını kabul ve taahhüt eder.

8. Ödül alan ve sergilenmeye değer görülen karta baskılar iade edilmez, dia pozitifler ise Koç Allianz tarafından karta baskı yapıldıktan sonra iade edilir. Yarışmaya katılan tüm fotoğraflar Kasım ayı içinde arzu edenlere elden teslim edilir, elden alınmayan fotoğraflar Koç Allianz tarafından gönderilir. Ancak bu gönderim esnasında doğacak hasar ve kayıplardan Koç Allianz sorumlu olmayıp, meydana gelebilecek zayi ve hasar nedeni ile katılımcı Koç Allianz'dan hiçbir nam altında talepte bulunamaz.

Genel Hüküm
Yarışmaya fotoğraf göndererek katılmak, yukarıdaki koşulların aynen kabul edildiği anlamına gelmektedir.

Başvuru
Başvuru Adresi:
Koç Allianz Fotoğraf Yarışması 2005
Bağlarbaşı, Kısıklı Caddesi No: 11 Altunizade 34662 İstanbul

Başvuru formlarını Koç Allianz Genel Müdürlüğü, Bölge Müdürlükleri ve Satış Ofisleri ve Fotoğrafevi'nden temin edebilirsiniz. Aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunu print ederek de kullanabilirsiniz.

Bilgi İçin:
(0216) 556 60 80 veya www.kocallianz.com.tr

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/koc-allianz-12-fotograf-yarismasi_30383.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!