Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Manfrotto 'Wow Creativity Contest' İçin Herkes Bir Tripod Tasarlıyor

"Wow Yaratıcılık Yarışması", profesyonel fotoğraf ve video ekipmanında dünyanın lider markalarından Manfrotto tarafından düzenleniyor. Yarışma, 18-99 yaş arası, fotoğrafı seven tüm gençlere, tasarımcılara, mimar ve hayalperestlere açık. Konusu ise özgün ve yenilikçi bir fotoğraf veya video desteği tasarlamak. Kazanan tasarım, prototipi üretilerek

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

Manfrotto 'Wow Creativity Contest' İçin Herkes Bir Tripod Tasarlıyor Manfrotto 'Wow Creativity Contest' İçin Herkes Bir Tripod Tasarlıyor
SON BAŞVURU TARİHİ 30 Eylül 2008
TESLİM TARİHİ 30 Eylül 2008
SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ 30 Kasım 2008
+ Ajandama Ekle

B> “Wow Yaratıcılık Yarışması”, profesyonel fotoğraf ve video ekipmanında dünyanın lider markalarından Manfrotto tarafından düzenleniyor. Yarışma, 18-99 yaş arası, fotoğrafı seven tüm gençlere, tasarımcılara, mimar ve hayalperestlere açık. Konusu ise özgün ve yenilikçi bir fotoğraf veya video desteği tasarlamak. Kazanan tasarım, prototipi üretilerek Salone del Mobile 2009’da düzenlenecek Manfrotto basın toplantısı ile tanıtılacak.

Manfrotto Wow Creativity Contest’in amacı, teknik açıdan uygulanabilir ve yenilikçi fikirleri özendirmek olarak nitelendiriliyor. Yarışmaya fotoğraf, video aracı desteği olduğu kadar hibrid bir eleman tasarımı da gönderilebilir. Hem e-posta yoluyla hem de adrese postalanarak gönderilebilecek tasarımların yarışma için hazırlanmış ve daha önce her hangi bir yerde yayımlanmamış olması gerekiyor.

Katılımın ücretsiz olduğu yarışma için birden fazla tasarım önerisi gönderilebiliyor. Bireysel veya ekip olarak katılım da serbest. Projelerin tasarımcının tercihi tekniklerle sunulabileceği belirtiliyor: 2D/3D, dijital veya kağıt üzerine el çizimleri, fotoğraf, video, animasyon, prototip veya maket bunlardan bazıları. Dijital projelerin yüksek çözünürlüklü olarak gönderilmesi gerekiyor. Katılım dosyalarında tasarım materyallerinin yanı sıra projeyi, teknik özelliklerini ve diğer gerekli bilgileri içeren ".txt" formatında bir de metin yer alacak.

Ödüller:

Birincilik Ödülü:
Manfrotto tarafından tasarımın prototipi hazırlanıp bir basın toplantısı ile tanıtılacak. Prototip hem Manfrotto’nun internet sitesinde, hem de Salone del mobile 2009’da Manfrotto standında yer alacak.

Öğrenci Ödülü: Manfrotto R&D departmanında staj şansının yanı sıra hem Manfrotto’nun internet sitesinde, hem de Salone del mobile 2009’da Manfrotto standında tanıtılacak.
Mansiyonlar: Seçilecek 10 adet mansiyon Manfrotto’nun internet sitesinde, ve Salone del mobile 2009’da Manfrotto standında yer alacak.

Yarışma için son teslim tarihi 30 Eylül. En geç 18.00’da posta yoluyla veya elden ulaştırılması gereken tasarımların sonuçları 30 Kasım tarihine kadar açıklanacak. Ödül törenin de Salone del Mobile 2009’da düzenlenecek Manfrotto basın toplantısı sırasında gerçekleştirileceği yarışma hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak ve başvuruda bulunmak için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/manfrotto-wow-creativity-contest-icin-herkes-bir-tripod-tasarliyor_63412.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!