Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mimarlıkta Eleştirel Okumalar II: "Gerçek Mekan - Sanal Mimarlık"

Mimarlar Derneği 1927 tarafından düzenlenen ve gündelik hayatın içinde giderek daha yerleşik hale gelen "sanal dünya kültürü" ile "tasarlanan gerçek mekanlar" arasındaki ilişkinin sorgulanmasını hedefleyen "Mimarlıkta Eleştirel Okumalar II: Gerçek Mekan - Sanal Mimarlık" Metin Yarışması'nın son teslim tarihi 28 Şubat'a kadar uzatıldı.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

Mimarlıkta Eleştirel Okumalar II: "Gerçek Mekan - Sanal Mimarlık" Mimarlıkta Eleştirel Okumalar II: "Gerçek Mekan - Sanal Mimarlık"
SON BAŞVURU TARİHİ 28 Şubat 2010
TESLİM TARİHİ 28 Şubat 2010
SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ 29 Mart 2010
+ Ajandama Ekle

B> Mimarlar Derneği 1927, mimarlığı tartışan bir denemeler seçkisi oluşturmak üzere mimarlık öğrencilerini, günümüz mimarlık ortamı ve üretimi hakkında gözlem ve yorumlarını paylaşmaya davet ediyor.

“Mimarlıkta Eleştirel Okumalar II: Gerçek Mekan – Sanal Mimarlık” metin yarışması, gündelik hayatın içinde giderek daha yerleşik hale gelen “sanal dünya kültürü” ile “tasarlanan gerçek mekanlar” arasındaki ilişkinin sorgulanmasını hedefliyor.

Yarışma, yurtiçi ve yurtdışındaki üniversitelerde öğrenim gören mimarlık lisans ve lisansüstü öğrencilerine açık.

Seçici kurulun değerlendirmesinin ardından en fazla on denemenin seçileceği ve ödüllendirileceği yarışmada, toplam 3000 TL’lik ödül seçilecek denemelerin yazarları arasında paylaştırılacak. Aynı zamanda tüm denemeler kitap olarak basılacak. Tüm ödül sahiplerine de Mmarlar Derneği 1927’nin yayınlarından hediye edilecek.

Yarışmaya katılan ve ödül almayan eserler arasından jürinin yayınlanmaya değer gördüğü denemeler ise, yayın teşvik ödülü olarak derlenecek kitap içinde basılacak.

“Mimarlıkta Eleştirel Okumalar II”nin seçici kurulu şu isimlerden oluşuyor: Nermin Atılkan, Elvan Altan Ergut, Yakup Hazan, İlhan Kesmez, Lale Özgenel.

Son teslim tarihi 28 Şubat 2010 olan yarışmaya başvurular, e-mail üzerinden yapılabilecek. Eğitim görülen okuldan alınacak resmi öğrenci belgesinin taralı kopyasının da e-posta eki olarak iletilmesi gereken yarışmanın sonuçları ise, 29 Mart 2010 tarihinde açıklanacak.

Yarışma şartnamesine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/mimarlikta-elestirel-okumalar-ii-gercek-mekan---sanal-mimarlik_77082.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!