Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mobilya Sektörü, Yeni Tasarımlara Kapılarını Açtı

Türkiye'de en fazla istihdam yaratan sektörlerin başında gelen mobilya sektörü, genç yeteneklere "6. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması" ile fırsat sunuyor. Yarışma, uluslararası arenadaki başarı grafiği giderek yükselen sektörde tasarımlarıyla var olmak isteyen öğrenci ve profesyonellere binlerce Liralık ödülün yanı sıra, iş ve staj

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

Mobilya Sektörü, Yeni Tasarımlara Kapılarını Açtı Mobilya Sektörü, Yeni Tasarımlara Kapılarını Açtı
SON BAŞVURU TARİHİ 22 Temmuz 2010
TESLİM TARİHİ 22 Temmuz 2010
+ Ajandama Ekle

ürkiye’de en fazla istihdam yaratan sektörlerin başında gelen mobilya sektörü, genç yeteneklere “6. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması” ile fırsat sunuyor. Yarışma, uluslararası arenadaki başarı grafiği giderek yükselen sektörde tasarımlarıyla var olmak isteyen öğrenci ve profesyonellere binlerce Liralık ödülün yanı sıra, iş ve staj olanakları sağlıyor.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından Genç Ahşap Koruma Sistemleri ana sponsorluğunda düzenlenen “6. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması”na başvurular başladı. Her biri Ar-Ge ve ihracat yapan 34 üyesiyle mobilya pazarının yarısından çoğunu temsil eden MOSDER, “Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması” ile yetenekli bireylere sektöre girişin kapılarını aralıyor. Öğrenciler ve profesyoneller için ayrı kategorilerde binlerce Liralık para ödülünün ve iş ve staj olanakları sunan yarışma, sanayici ile tasarımcı arasında köprü kurarak sektöre yeni yeteneklerin kazandırılmasını da sağlayacak.

Öğrencilere yönelik olarak kanepe, salon takımı, genç odası ve yemek odasının da aralarında bulunduğu altı kategoride 30 proje ödüllendirilecek. Öğrencilerin katılımına açık olan bu kategorilere endüstri ürünleri tasarımı, içmimarlık ve çevre tasarımı ile mobilya dekorasyon bölümlerinde eğitim gören gençler katılabiliyor.

Tasarım eğitimi almış ya da bu alanda çalışan profesyonellerin katılımına açık olacak “Engelliler için Ev Mobilyası” kategorisinde ise, beş proje ödüllendirilecek. Ödül alan tüm tasarımların tescil hakları koruma altına alınacak ve İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) sergilenme imkanı sunulacak. Ayrıca tüm kategorilerin birincileri İtalya’daki Milano Mobilya Fuarı’na MOSDER’in misafiri olarak katılabilecek.

Son başvuru tarihi 22 Temmuz 2010 olan yarışmada ödül alan öğrencilerden birincilere 6 bin, ikincilere 4 bin ve üçüncülere 2 bin Lira para ödülü takdim edilecek. “Engelliler için Ev Mobilyası” kategorisinde birincilik ödülü alan tasarımcıya 10 bin, ikinciye 5 bin, üçüncüye 3 bin Lira para ödülü verilecek. Her iki kategoride de verilecek ikişer adet mansiyon ise bin Lira nakit para ile ödüllendirilecek.

Yarışmanın finali ve ödül töreni, 2010 Kasım ayı içerisinde sonradan duyurulacak bir tarihte gerçekleştirilecek.

Daha detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/mobilya-sektoru-yeni-tasarimlara-kapilarini-acti_76621.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!