Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Nurus, Design Management Europe Awards Adayı

Avrupa Birliği 6. Çerçeve Projesi kapsamında tasarım yönetiminde innovasyonu kuvvetlendirmek amacıyla başlatılan ve Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen Avrupa Tasarım Yönetimi-Design Management Europe (DME), ilk kez tasarım yönetimi stratejileriyle farklılık yaratan firmalar arasından en iyileri seçiyor. Ödüle aday gösterilen firmalar

yapi.com.tr



img src="http://www.yapi.com.tr/Uploads/HaberMedya/2006\sektorel\49658.jpg" align="left" hspace=5 vspace=5>Avrupa Birliği 6. Çerçeve Projesi kapsamında tasarım yönetiminde innovasyonu kuvvetlendirmek amacıyla başlatılan ve Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen Avrupa Tasarım Yönetimi-Design Management Europe(DME), ilk kez tasarım yönetimi stratejileriyle farklılık yaratan firmalar arasından en iyileri seçiyor. Ödüle aday gösterilen firmalar arasında Türkiye’den Nurus da yer alıyor.

Tasarımın ticari başarıya katkısının yeterince önemsenmediği fikrinden yola çıkan Avrupa Tasarım Yönetimi, 14 Avrupa ülkesinden 18 ortağıyla geliştirdiği organizasyonla ilk kez Avrupa Tasarım Yönetimi Ödülü veriyor. Doğru tasarım yönetimiyle firmalarına değer katanların ödüllendirileceği yarışmaya, tasarım yönetimindeki doğru hamleleri nedeniyle Nurus da aday gösterildi.

Dünya çapında saygınlığını kanıtlamış bir marka olan Nurus’un Başkan Vekili Renan Gökyay tasarım yönetiminin önemine ilişkin, “Bugünlerde herkes anahtar kelimenin tasarım olduğunu zannediyor. Oysa ki Nurus’ta sihirli kelime ‘marketing’dir. Marketing, tasarımın problem tanımını yapar. Artık tasarımın anahtar kelime olduğunu düşünmekten kurtulmalı ve başarıya giden yolun doğru tasarım yönetimden geçtiğini anlamalıyız” yorumunu yapıyor.

Ödül jürisinin adayları inovasyonda öncülük, değişime ayak uydurabilme yeteneği ve yönetimde mükemmellik ilkeleri üzerinden değerlendireceği yarışmanın sonuçları 22 Ekim’de açıklanacak. Ödüle layık görülen firmaların hazırlamış olduğu sunum paftaları Avrupa Tasarım Yönetimi Sergisi’nin de bir parçası olacak. DME Awards adayları, dünya çapında kazandıkları prestijin yanı sıra, genişleyen sektörde bilgisi güncellenen bir ağın da parçası olacak.

Bu yıl ödül 6 kategoride verilecek:
Mikro işletmeler (10 kişiden az çalışan ve yıllık 2 Milyon Euro’dan az ciro)
Küçük İşletmeler (50 kişiden az çalışan ve yıllık 10 Milyon Euro’dan az ciro)
Orta Ölçekli İşletmeler (250 kişiden az çalışan ve yıllık 50 Milyon Euro’dan az ciro)
Büyük İşletmeler (250 kişiden fazla çalışan ve yıllık 50 Milyon Euro’dan fazla ciro)
Ulusal Devlet Kurumları ve Kar Amacı Gütmeyen Kurumlar
Yeni gelenler (tasarımı yakın zamanda ilk defa kullanan işletmeler)



http://www.yapi.com.tr/yarismalar/nurus-design-management-europe-awards-adayi_56456.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!