Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ödüllü Tasarımlar BMS DESIGN CENTER’da

Poltrona Frau 2021 tasarımı olan Mi ve Plot ürünleri "Mobilya" kategorisinde 2021 Archiproducts Tasarım Ödülü'ne değer görüldü.

yapi.com.tr

Ödüller

Ödüllü Tasarımlar BMS DESIGN CENTER’da Ödüllü Tasarımlar BMS DESIGN CENTER’da

Archiproducts tarafından organize edilen ödüllerde, Neri&Hu tarafından tasarlanan Mi depolama ünitesi ve GamFratesi tarafından tasarlanan Plot mekan ayrıcı paravan tasarımı "Mobilya" kategorisinde 2021 Archiproducts Tasarım Ödülü'ne değer görüldü.

Tasarım ve mimari sektörünün uluslararası referans noktası olan Archiproducts ödülleri ile her yıl 14 kategoride uluslararası tasarımdaki mükemmelliği kutluyor. Dünya çapında trendi belirleyecek ürün ve tasarımları belirlenmesine yön veriyor. Poltrona Frau 2021 tasarımı olan Mi ve Plot ürünleri başarısı konsept, tasarım kalitesi, estetik, duygusal bağ, üretim kalitesi ile ödüllendirildi.

Neri&Hu; Mi depolama ünitesi

GamFratesi; Plot mekan ayrıcı paravan

1912 yılında kurulan İtalyan Poltrona Frau ev ve ofis alanlarını konfor ve estetik ile zenginleştirmeye çalışıyor. Poltrona Frau, PELLE FRAU® derileri ile en iyi kalite ahşap ve mermerleri uyum içinde tasarımlarına yansıtıyor.

Poltrona Frau Türkiye’deki tek temsilcisi BMS DESIGN CENTER’da Jean Marie Massaud, Neri and Hu, Roberto Lazzeroni ve Michele De Lucchi gibi trend belirleyen tasarımcıların ürünlerini koleksiyonunda barındırıyor. Geçmiş ve geleceğin tasarım zevkini birleştirerek özgür ve tasarım değeri yüksek yaşayan mekanlar yaratılmasına yardımcı oluyor.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/odullu-tasarimlar-bms-design-centerda_188129.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!