Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Pipers 2008 Yeni Nesil Mimarlar Ödülü'nün Sahibi Belli Oldu

2008 Pipers Yeni Nesil Mimarlar Ödülü (Next Generation Architects / Pipers Award) Plasma Studio oldu. Uluslararası emlak endüstrisi pazarı MIPIM’de duyurulan ve geçen yılların galipleri Jamie Fobert Architects ile dRMM ve FAT’ın izinden gidecek olan mimarlık grubu, ödül programının jürisini 2002 yılında kazandığı ‘Building Design’s Young Architect

bustler.net
Pipers 2008 Yeni Nesil Mimarlar Ödülü'nün Sahibi Belli Oldu

B> 2008 Pipers Yeni Nesil Mimarlar Ödülü (Next Generation Architects / Pipers Award) Plasma Studio oldu. Uluslararası emlak endüstrisi pazarı MIPIM’de duyurulan ve geçen yılların galipleri Jamie Fobert Architects ile dRMM ve FAT’ın izinden gidecek olan mimarlık grubu, ödül programının jürisini 2002 yılında kazandığı ‘Building Design’s Young Architect of the Year’ (Yapı Tasarımının Genç Mimarı) ödülü ile etkilemeyi başardı.

Yenilikçi ofisin deneysel, sınırları zorlayan tasarım ve uygulamalarını karakterize eden ötelenmiş ve katlanmış yüzeyler ile ortaya koyduğu mekanlar kadar, tasarımlarında gösterdiği özgüven ve güvenirlik de jüri üyelerinin dikkatini çekti. Plasma Studio’nun, özellikle Madrid’de konumlanan Puerta America Oteli’nde Zaha Hadid, Norman Foster ve Jean Nouvel’in de aralarında bulunduğu bir dizi mimarla çalışması ve otelin dördüncü katını tasarlaması, ofisin gelecekte ortaya koyabileceği büyüyen potansiyele işaret etti.



Jüri tarafından yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi:

“Plasma Studio’nun güçlü ve maceracı mimarlardan oluştuğunu zaten biliyorduk. Son dönemlerde tamamladıkları ve heyecanlı müşterilerin referans olduğu projeleri, onların ihtiyaçlara cevap vererek tatmin edici yapılarda fikirlerini gerçekleştirebileceklerini gösterdi.”

Plasma Studio kurucuları Holger Kehne and Eva Castro tarafından yapılan açıklamada ise, NGA’yi kazanmaktan duydukları memnuniyet ifade edildi. “Yalnızca tasarım mükemmelliğine odaklanan başka ödül programlarının aksine NGA, mimari üretimini tüm çeşitliliği içinde inceliyor. Bu yüzden de bir adım ileri taşınmamız adına önemli bir eşiği temsil ediyor.”

Dördüncü yılını dolduran ödül programı ‘Pipers Next Generation Architects’, uygulama tecrübesi olan genç mimari pratikler ile yapılı çevre hakkında karar veren merci ve mekanizmalar arasında iletişimi sağlamak hedefini taşıyor.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/pipers-2008-yeni-nesil-mimarlar-odulunun-sahibi-belli-oldu_63302.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!