Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Plastik Sanatların Ustaları Ödüllendirildi

Sanat Kurumu'nun plastik sanatlar ödüllerini resim dalında Prof. Adnan Turani, heykel dalında Erdağ Aksel, özgün baskı dalında Hayati Misman kazandı.

Hürriyet Gazetesi



anat Kurumu'nun plastik sanatlar ödüllerini resim dalında Prof. Adnan Turani, heykel dalında Erdağ Aksel, özgün baskı dalında Hayati Misman kazandı. Sanat Kurumu'nun plastik sanatlar dalında bu yıl 23'üncüsü verilecek ödüllerini kazananlar, bugün Sanat Kurumu'nda düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı.

Toplantıda konuşan kurum Başkanı İlker Çetin, ödül kazanan sanatçıların, ”plastik sanatlarda, bir takvim yılı içinde etkinlikler yapması, eserleriyle bir düzeye çıkmaları, yeni bir şeyler üretmeleri ve eserleriyle kimlik kazanmaları” kriterlerine göre değerlendirildiklerini ve bu ödüllere layık görüldüklerini söyledi. Çetin, “Sanatçılar aslında bizi onurlandırıyor, ödüllendiriyor. Biz onlara ödül ile sadece teşekkür ediyoruz” dedi.

Sanat Kurumu Plastik Sanatlar ödülleri jürisi, Prof. Zafer Gençaydın, Prof. Mürşide İçmeli, Prof. Hamiye Çolakoğlu, Prof. Remzi Savaş, Nurtaç Özer, İlker Çetin ve Mahzun Doğan'dan oluşuyordu.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/plastik-sanatlarin-ustalari-odullendirildi_48897.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!