Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Red Dot" Tasarım Ödülü Beko'nun

"Red Dot" Tasarım Ödülü Beko'nun

yapi.com.tr
"Red Dot" Tasarım Ödülü Beko'nun

eko Elektronik, “GRUNDIG VISION 26 LCD TV” markasıyla dünyaca ünlü tasarım ödülü “Red Dot”ın sahibi oldu.

Beko Elektronik’in 2004 yılı başında marka portföyüne dahil ettiği GRUNDIG markası için özel olarak tasarladığı “GRUNDIG VISION 26 LCD TV”, endüstriyel tasarım alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden Red Dot Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.

Beko Elektronik Endüstriyel Tasarım Ekibi’nce tasarlanan “GRUNDIG VISION 26 LCD”; estetik, fonksiyonellik, ergonomi, ürün kalitesi, çevre duyarlılığı gibi kriterler doğrultusunda yapılan değerlendirmede teknolojiyi, özgünlük, zerafet ve duygusallık gibi özelliklerle bütünleştiren tasarımıyla Red Dot Tasarım Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Grundig Vision’dan üstün teknoloji keyfi
Beko Elektronik’in sahip olduğu ileri teknolojik konumunu, yenilikçi, yaratıcı kimliğini ve üstün kalite anlayışını bir kez daha gözler önüne seren GRUNDIG VISION 26 LCD TV; Dijital Detay Geliştirme, Dijital Renk Keskinliği Arttırma, 3D Görüntü Filtresi, Djital Gürültü Azaltma, Dijital Hareket Denetleyici (DMDI) gibi benzersiz özellikleri sayesinde kullanıcısına parlak ışıklı mekanlarda bile canlı renkler, etkileyici bir keskinlik ve daha önce hiç yaşamadığı netlikte bir görüntü kalitesi sunuyor.

Zarif ve özgün tasarıma sahip standı ile adeta havada asılı duruyormuş hissi uyandıran GRUNDIG VISION, benzersiz görüntü ve ses kalitesi sağlayan üstün teknolojisini göz alıcı bir estetikle bütünleştiriyor.

4 Temmuz 2005 tarihinde, Almanya’nın Essen kentindeki Desin Zentrum Nordrhein Westfalen’de düzenlenecek olan ödül töreninin ardından GRUNDIG VISION 26 LCD TV, diğer kategorilerde ödül kazanan ürünlerle birlikte 1 yıl boyunca Enstitü merkezindeki dünyanın en büyük çağdaş tasarım müzesi “Red Dot Design Museum”da sergilenecek.



Red Dot Design Award
Merkezi Almanya’nın Essen kentinde bulunan, dünyanın en eski ve en saygın tasarım enstitülerinden “Design Zentrum Nordrhein Westfalen” tarafından ilk olarak 1955 yılında düzenlenen ve bu yıl 50’ncisi gerçekleştirilen Red Dot Design Award, halen 4 dalda ödüller dağıtyor.
Yarım asırdır dünyanın önde gelen markalarının boy gösterdiği ve bu yıl 36 ülkeden farklı ürün kategorilerinde toplam 1857 tasarımın yarıştığı Red Dot Design Award’da bugüne kadar ödül alanlar arasında Apple iPod, Lamborghini, Sony VAIO gibi dünyaca ünlü markalar yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/red-dot-tasarim-odulu-bekonun_24579.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!