Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Regnum'un Bargylia Evleri Projesine İngiltere'den İki Ödül

İngiltere ve İrlanda’da konut pazarlayan firmaların değerlendirildiği Bentlay Rewards ödül töreninde REGNUM, Bargylia Evleri projesiyle iki ödüle layık görüldü.

yapi.com.tr
Regnum'un Bargylia Evleri Projesine İngiltere'den İki Ödül

ayrimenkul sektörünün başarılı firmalarından Regnum, İngiltere ve İrlanda’da konut pazarlama sektöründe faaliyet gösteren firmaların değerlendirildiği Bentlay Rewards ödül töreninde Bargylia Evleri projesi ile iki ödül aldı. 2 Kasım 2006’da İngiltere’de düzenlenen törende Bargylia Evleri “En İyi Proje” ve “En İyi Mimari Çizim” kategorilerinde ödüllendirildi.

International Homes Magazine tarafından sunulan Bentlay Rewards, güven göstergesi olarak görülen ve dünyanın prestijli ödülleri arasında yer alıyor.

Türkiye’de olduğu kadar İngiltere’de de başarılı projelerin altına imzasını atan Regnum özellikle mimarisi ile dikkat çeken Bargylia Evleri’ni, 2007 yılının Mayıs ayında teslim edecek. Bodrum’da bulunan Bargylia Evleri’nde tüm daireler deniz manzarası görüyor. İki yatak odalı dublex daireler, iki yatak odalı single daireler ve 3 yatak odalı triplex dairelerden oluşan Bargylia Evlerinde dileyenlere mobilyalı teslim seçenekleri de bulunuyor.

Regnum Hakkında:
Öztürk Şirketler Grubu tarafından yönetilen bir dizi emlak şirketinden oluşan Regnum Türkiye, hem yerel hem de yabancı müşteriler için, birinci sınıf malzemeleri ve yetkin işgücünü kullanarak en yüksek kalite standartlarında projeler geliştirmeyi amaçlıyor. Yerel yatırımcıları hedefleyen projeler, orta ve üst gelir düzeyinden müşterilere yönelik olarak, kendi güvenlik sistemine sahip konut siteleri fikrine dayanıyor.

Londra merkezindeki Docklands ve Tower Bridge bölgelerinde yer alacak iki konut projesi bulunan REGNUM – UK’nin projelerinden birisi inşa halinde bulunuyor, diğeri ise henüz planlama aşamasında. Bulgaristan’da REGNUM projelerinin yönetimi için Sofya’da kurulan REGNUM – Bulgaristan ise Sofya’nın merkezinde 2, Plovdiv şehrinde 1, Razlog bölgesinde 1 Bansko kayak merkezinde 2 proje olmak üzere toplam 6 projeyle Bulgaristan’ın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olma yolunda ilerliyor.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/regnumun-bargylia-evleri-projesine-ingiltereden-iki-odul_50545.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!