Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Silverline Tarafından Geleceğin Mutfak Tasarımları Seçildi

"Gençlere yatırım, geleceğe yatırımdır" ilkesinden hareketle Silverline tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören "Silverline Geleceğin Mutfağı Tasarım Yarışması"nda ödül kazananlar belirlendi. 2008 yılında düzenlenen üçüncü yarışmanın birincilik ödülünü, İstanbul Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü'nden Ahmet Uslu kazandı.

yapi.com.tr
Silverline Tarafından Geleceğin Mutfak Tasarımları Seçildi

Gençlere yatırım, geleceğe yatırımdır" ilkesinden hareketle Silverline tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören "Silverline Geleceğin Mutfağı Tasarım Yarışması"nda ödül kazananlar belirlendi. 2008 yılında düzenlenen üçüncü yarışmanın birincilik ödülünü İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü'nden Ahmet Uslu kazandı.

Prof. Dr. İlgi Yüce Aşkun, Prof. Dr. Yalçın Yaşar, Prof. Dr. Hamit Alpay Er, Doç. Dr. Halime Demirkan, Doç. Dr. Çiğdem Polatoğlu'ndan oluşan jüri; ikincilik ödülüne Anadolu Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü'nden Fulya Cambazoğlu Benli'nin eserini, üçüncülük ödülüne de Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde öğrenimine devam eden Behlül Eralp Özdemir 'in eserini layık buldu.

Finale kalmaya hak kazanan 8 eserin sahiplerinin katıldığı ödül töreninde konuşan Silverline Pazarlama müdürü Mehmet Aygül, bu yarışmayı Silverline olarak genç yetenekleri ortaya çıkarmak, onları desteklemek amacıyla düzenlediklerini belirtti. Aygül şöyle devam etti: “Silverline Ailesi olarak gençlerle yarattığımız sinerji bizim için keyif verici heyecanlar oldu. Dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştiriyor, ürün ve tasarım kalitemizle farkımızı ortaya koyuyoruz. Çevreye duyarlılık, markalaşma ve yatırımı artırma konularına verdiğimiz önemle yol alıyoruz. Bizleri yönlendiren en önemli faktör ise gençlere yatırımın geleceğe yatırım olduğu gerçeğidir. Sanayi - eğitim işbirliğine güzel bir örnek teşkil ettiğine inandığımız yarışma ile, uzun yıllar gençleri desteklemeyi ve teşvik etmeyi istiyoruz.”

Yarışmada kazanan isimler şöyle sıralanıyor:

Birincilik Ödülü: Ahmet Uslu (İstanbul Teknik Üniversitesi)
İkincilik Ödülü: Fulya Cambazoğlu Benli (Anadolu Üniversitesi)
Üçüncülük Ödülü: Behlül Eralp Özdemir (Mimar Sinan Güzel Sanatlar  Üniversitesi)

Mansiyonlar:
Aysu Aysoy (Bilkent Üniversitesi )
Gürkan Gülturan (İstanbul Teknik Üniversitesi)
Özkan Karataş (Hacettepe Üniversitesi)
Volkan Dalağan (İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü)
Yavuz Başören (Marmara Üniversitesi)

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/silverline-tarafindan-gelecegin-mutfak-tasarimlari-secildi_66431.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!