Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

SOM Değerleme'den Demokratik Fotoğraf Yarışması

SOM Gayrimenkul Değerleme, geçen yıl ilk kez düzenlediği Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın bu yılki konusunu web sitesinde gerçekleştirdiği anketle seçiyor. SOM Değerleme 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması için belirlenen 6 farklı konu arasından, 15 Haziran 2009 tarihine kadar en çok oyu alan konu başlığı, bu yılki yarışmanın temasını oluşturacak.

yapi.com.tr
SOM Değerleme'den Demokratik Fotoğraf Yarışması

SOM Gayrimenkul Değerleme, geçen yıl ilk kez düzenlediği Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın bu yılki konusunu web sitesinde gerçekleştirdiği anketle seçiyor. SOM Değerleme 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması için belirlenen 6 farklı konu arasından, 15 Haziran 2009 tarihine kadar en çok oyu alan konu başlığı, bu yılki yarışmanın temasını oluşturacak.

Hayatın ışığını yansıtan fotoğrafları ve fotoğraf makinelerinin kadrajına takılan farklılıkları geleneksel bir yarışma ile toplumun beğenisine sunmayı amaçlayan SOM Gayrimenkul Değerleme, bu yıl ikincisini düzenlediği yarışmanın konusunu belirlemek için de farklı bir yol seçti. SOM Gayrimenkul Değerleme 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın temasını belirlemek için web sitesinde yayınladığı ankette, katılımcılara 6 farklı konu başlığı önerdi. Ankette önerilen konu başlıkları "Konaklar-Köşkler- Yalılar", "Kelebekler", "Su", "Sokak Satıcıları", "Dünya Şehirleri" ve "Kentte Sanat" olarak sıralandı. Konu başlıkları arasından bu yılki yarışmanın konusunu seçmek için 15 Haziran 2009 tarihine kadar SOM Gayrimenkul Değerleme’nin www.somdegerleme.com  ve www.somfotografyarismasi.com internet adresindeki anketinde oy kullanılabiliyor.

Fotoğraf yarışmasının birinci yılında "Kentte Zaman" teması ile hayatın hızlı temposunda gözden kaçan ayrıntılar sergilenmiş, fotoğrafların satışından elde edilen gelir Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı’na bağışlanmıştı.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/som-degerlemeden-demokratik-fotograf-yarismasi_68893.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!