Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

UITP, Türkiye’nin Başarılı Toplu Taşımacılık Projelerini Ödüllendirecek

Toplu taşımacılık alanındaki en büyük uluslararası organizasyon olan Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP), dünya çapında başlattığı yeni proje ile toplu taşımacılığın geliştirilmesine yönelik projeleri ödüllendiriyor. Ulusal ve uluslararası olmak üzere iki aşamalı olarak düzenlenecek yarışmaya; toplu taşımacılık işletmecileri, merkezi

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

UITP, Türkiye’nin Başarılı Toplu Taşımacılık Projelerini Ödüllendirecek UITP, Türkiye’nin Başarılı Toplu Taşımacılık Projelerini Ödüllendirecek
SON BAŞVURU TARİHİ 7 Ocak 2011
+ Ajandama Ekle

oplu taşımacılık alanındaki en büyük uluslararası organizasyon olan Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP), dünya çapında başlattığı yeni proje ile toplu taşımacılığın geliştirilmesine yönelik projeleri ödüllendiriyor.

Toplu taşımacılık alanındaki en iyi uygulama örneklerinin paylaşılması ve başka yerlerde de benzer projelerin gerçekleştirilebilmesine öncülük edilmesini amaçlayan UITP, “PT x 2” (toplu taşımacılığın iki katına çıkarılması) sloganı ile bir yarışma düzenliyor.

UITP’nin 2009 yılında toplu taşımacılığın ekonomik gelişmeye olan katkısını, trafik sıkışılığının önlenmesi ve herkes için ulaşım imkanı sağlanmasındaki rolünü göz önünde bulundurarak, toplu taşımacılığın dünya genelindeki  pazar payının 2025 yılına kadar iki katına çıkarılması için bir strateji ortaya koyduğunu belirten UITP Türkiye Ülke Müdürü Kaan Yıldızgöz, bu strateji doğrultusundaki projelerin birlik tarafından ödüllendirileceğini söyledi.

Ulusal ve uluslararası olmak üzere iki aşamalı olarak düzenlenecek yarışmaya; toplu taşımacılık işletmecileri, merkezi idareler, belediyeler, endüstri kuruluşları, araştırma merkezleri, akademisyenler, yatırımcılar, danışmanlar ve STK’lar başvuruda bulunabilecek.

Bilgi ve Araştırma Ödülü, Teknoloji ve İnovasyon Ödülü, Finansal Yenilik Ödülü, Hizmet Portfolyosu Ödülü, Toplu Taşımacılığın Savunuculuğu Ödülü, Cesur Projeler Ödülü ve Politik Taahhüt Ödülü olmak üzere 7 ayrı kategorinin bulunduğu yarışmada ödül kazanan projeler Nisan 2011’de Dubai’de düzenlenecek olan 59. UITP Dünya Kongresi ve Fuarı'nda sahiplerini bulacak.

Başvuru için son tarih ise 7 Ocak 2011.

Yarışma hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız. 

UITP hakkında

1885 yılında kurulan, 92 farklı ülkeden toplu taşımacılık işletmecileri, merkezi idareler, yerel yönetimler, endüstri kuruluşları, araştırma merkezleri, akademisyenler ve danışmanlardan oluşan ve dünya genelinde 3400'den fazla kurumun üyesi olduğu Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP), toplu taşımacılık sektörünün dünyadaki en büyük kuruluşu olma özelliğini taşıyor. Merkezi Brüksel’de bulunan UITP’nin; Dubai, Moskova, İstanbul, Roma, Sao Paulo, Abidjan, Bangalore, Johannesburg, Hong Kong ve Canberra’da ofisleri bulunmaktadır. 

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/uitp-turkiyenin-basarili-toplu-tasimacilik-projelerini-odullendirecek_84415.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!