Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ULI Yılın Gayrimenkul Projesi Ödülü Başvuru Süresi Başladı

Türkiye yeni bir ödül bekliyor Geçen yıl Türkiye'den aday gösterilen İstanbul İstanbul Projesi'nin finalist olduğu The Urban Land Institute

yapitr.com



b>Türkiye yeni bir ödül bekliyor

Geçen yıl Türkiye'den aday gösterilen İstanbul İstanbul Projesi'nin finalist olduğu The Urban Land Institute (ULI), Avrupa Ödülleri'nin bu yılki başvuru süresi 16 Nisan 2004'te bitiyor.
Ödüller, gayrimenkul projelerini yalnızca mimari ya da tasarım yönünden değil, bir bütün olarak değerlendirecek. Adaylık için, projenin, tasarım, yapım, ekonomi, pazarlama ve yönetim açılarından yüksek bir kusursuzluk standardı yakalaması gerekiyor. 1979'dan beri verilen bu ödülün kriterleri arasında liderlik, topluma katkı, yenilik, kamu/özel sektör işbirliği, çevre koruma ve geliştirme, finansal başarı bulunuyor.

ULI üyeleri ve Avrupalı sektör liderlerinden oluşan jüri Nisan sonunda finalistleri belirleyecek. Daha sonra finalist projeler yerinde ziyaret edilecek ve jüri son olarak Haziran'da tekrar toplanarak en fazla 5 adayı ödüllendirecek. Ödüle layık görülen projeler, 10 Haziran 2004'te Madrid'teki ULI Kongresi'nde ödüllerini alacaklar. Ödül sahipleri ULI Küresel Gayrimenkul Projesi Ödülü için de doğrudan aday olacaklar. Küresel Gayrimenkul Projesi Ödülü Kasım 2004'te New York'ta açıklanacak.

Kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan ULI, 1936 yılından beri çalışmalarını kensel toprakların sorumlu kullanımına yoğunlaştırmıştır. ULI'nin, dünya çapında 20.000 üyesi bulunmaktadır.

Ödüle başvuru formlarına "europe.uli.org" adresinden ulaşılabilir.


http://www.yapi.com.tr/yarismalar/uli-yilin-gayrimenkul-projesi-odulu-basvuru-suresi-basladi_9910.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!