Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ulusal Kalite Ödülleri Sahiplerini Buldu

Ulusal Kalite Büyük Ödüllerine büyük ölçekli işletmeler kategorisinde İGDAŞ, büyük ölçekli işletmeler operasyonel birim kategorisinde Coca Cola İçecek Ankara Fabrikası layık görüldü.

yapi.com.tr / AA
Ulusal Kalite Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) tarafından düzenlenen Ulusal Kalite Ödülü töreninde büyük ölçekli işletmeler kategorisinde Ulusal Kalite Büyük Ödülü'nü İstanbul Gaz Dağıtım AŞ (İGDAŞ), büyük ölçekli işletmeler operasyonel birim kategorisinde ise Coca Cola İçecek Ankara fabrikası aldı.
    
20. Kalite Kongresi kapsamında düzenlenen törende, Mükemmellikte Süreklilik Ödülü'ne Bosch'un Bursa Dizel Enjektör fabrikası, Ulusal Kalite Başarı Ödülü'ne ise Farba AŞ, kamu kategorisinde jüri teşvik ödülüne ise Sağlık Bakanlığı'na bağlı Karabük Devlet Hastanesi layık görüldü.
    
Verilen bilgiye göre, kuruluşların başvuru dosyaları haziran-eylül 2011 döneminde değerlendirme ekipleri tarafından incelenerek, değerlendirme sonuçları Kalite Ödülü Yürütme Kurulu'na sunuldu. Yürütme Kurulu, finalist olan kurum ve kuruluşlara saha ziyaretleri düzenledi.

Bu yıl 19.'su düzenlenen ulusal kalite ödülü sürecine bu süre içinde 236 kuruluş başvurdu. Bu yıla kadar 40 başarı, 27 büyük, 5 mükemmellikte süreklilik ödülü olmak üzere toplam 72 ödül verildi.

ETİKETLER: kurum
http://www.yapi.com.tr/yarismalar/ulusal-kalite-odulleri-sahiplerini-buldu_89905.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!