Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Uluslararası Mimarlık Ödülleri İçin Başvurular Başladı

2006'dan bu yana gerçekleştirilen "Uluslararası Mimarlık Ödülleri"nin 2009 ayağı başladı. The Chicago Athenaeum: Mimarlık ve Tasarım Müzesi tarafından Metropolitan Arts Press ve Avrupa Mimarlık, Tasarım ve Kentsel Araştırmalar Merkezi (The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies) işbirliğinde düzenlenen ödül programı,

yapi.com.tr
Uluslararası Mimarlık Ödülleri İçin Başvurular Başladı

006'dan bu yana gerçekleştirilen “Uluslararası Mimarlık Ödülleri”nin 2009 ayağı başladı. The Chicago Athenaeum: Mimarlık ve Tasarım Müzesi tarafından Metropolitan Arts Press ve Avrupa Mimarlık, Sanat, Tasarım ve Kentsel Araştırmalar Merkezi (The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies) işbirliğinde düzenlenen ödül programı, dünyanın dört bir yanından tasarlanmış ve gerçekleştirilmiş çağdaş mimarlık ürünlerini onurlandırmayı hedefliyor.

Finli mimarlık gazetecisi ve eleştirmen Christian K. Narkiewicz-Laine tarafından organize ve kürate edilen ödül programının son başvuru tarihi 1 Aralık 2008.

Geçtiğimiz sene Avrupa, Afrika, Avustralya ve Amerika’dan yüzlerce tanınmış tasarım ofisinin başvurduğu ödül programında projeler, yönetim merkezlerinden gökdelenlere, ulaşım fasilitelerinden özel konutlara kadar büyük bir çeşitlilik içeriyordu. Mimarların kendi ülkelerinde veya başka coğrafyalarda tasarladıkları gerçekleştirilmiş veya konsept halindeki projelerin Amerikalı jüri üyeleri tarafından değerlendirilmesi ile 38 ülkeden 110 proje kazananlar listesine yerleşmişti.

2009 için ise, 1 Ocak 2006 ve sonrasında gerçekleştirilmiş, tamamlanmış veya konsept/avan halindeki yurtiçi ve yurtdışı projeler kabul görecek. Ödül programının 2009 ayağı, bir önceki senden farklı olarak bu kez Avrupa merkezli olarak gerçekleştirilecek ve Avrupalı mimarlık pratisyenleri, gazetecileri jüride görev alacaklar. Kazanmaya layık görülen projelerin 2008-2009 aralığında henüz kesinleşmeyen bir takvime göre uluslararası bir sergi turuna çıkması bekleniyor.

Ödüllere başvurmak için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/uluslararasi-mimarlik-odulleri-icin-basvurular-basladi_64490.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!