Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

VitrA’nın Water Jewels Koleksiyonu 'EDIDA' Ödülünü Aldı

VitrA'nın, Matteo Thun tarafından tasarlanan Water Jewels koleksiyonu, 2008 Elle Decor Uluslararası Tasarım Yarışması'nda (EDIDA) "En İyi Banyo" ödülünün sahibi oldu. Koleksiyon, Nisan ayında Milano Tasarım Haftası kapsamında düzenlenecek büyük finalde ülkemizi temsil edecek.

yapi.com.tr
VitrA’nın Water Jewels Koleksiyonu 'EDIDA' Ödülünü Aldı

B> VitrA’nın, Matteo Thun tarafından tasarlanan Water Jewels koleksiyonu, 2008 Elle Decor Uluslararası Tasarım Yarışması’nda “En İyi Banyo” ödülünün sahibi oldu.

Uluslararası EDIDA tasarım yarışmasının Türkiye ayağı olan yarışma kapsamında “En İyi Banyo” Water Jewels koleksiyonu, Nisan ayında Milano Tasarım Haftası kapsamında düzenlenecek büyük finalde ülkemizi temsil edecek.

VitrA’nın yenilikçi yaklaşımlarına uygun olarak tasarlanan Water Jewels koleksiyonunda, geleneksel seramiğin yanı sıra cam, ahşap, mermer, solid gibi farklı malzemeler kullanıldı. 

Geniş renk seçenekleri ve platin sırlı alternatifleriyle banyolarda benzersiz bir atmosfer yaratan koleksiyonda el yapımı çanak lavabolar ve çiçek motifleriyle banyolara doğal bir hava katan tabaklar, banyo dekorasyonlarına benzersiz bir özgürlük sunan ve duvara dayanmasına gerek olmadan kullanılan (freestanding) 190x90 cm ebadında küvetler, yalın tasarımıyla banyolara zarif bir hava katan 90x90 ve 100x100 ebatlarındaki duş teknesi, 2.5/4 litreyle yıkama yapabilen klozetler, yavaş kapanır klozet kapakları, gizli montaj sistemine sahip ayna klozet ve bideler bulunuyor.

Elle Decor International Design Awards (EDIDA)

Bu yıl altıncısı gerçekleştirilen EDIDA, ev dekorasyonuna yönelik 12 kategoride en iyi ürün tasarımlarının katıldığı uluslararası bir yarışma. Ulusal seçmelerde birinci olan tasarımların yarıştığı EDIDA’nın birincileri, bir sonraki yılın Nisan ayında Milano Tasarım Haftası’nda açıklanıyor. Yarışma kapsamında en iyi mutfak, yatak odası, duvar kaplama, banyo, sofra takımı, mobilya, zemin kaplama, aydınlatma, kumaş ve oturma ünitesi kategorilerinin yanı sıra en iyi tasarımcı ve yılın genç tasarımcısı ödülleri veriliyor.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/vitranin-water-jewels-koleksiyonu-edida-odulunu-aldi_65910.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!