Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Wolda - Wordlwide Logo Design Annual Ödülleri

Wolda, dünya çapında bir yıl içinde yapılmış en iyi logo ve trademark işlerini değerlendiren önemli bir grafik tasarım ödülü. Aynı zamanda dünyanın, 65’in üzerinde uluslararası tasarım birliği ve 17'yi aşkın medya işbirlikçisi tarafından desteklenen tek yarışma etkinliği. Organizasyon, dünyanın her yanından tasarımcılar, ajanslar, stüdyolar ve

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları




SON BAŞVURU TARİHİ 20 Mayıs 2008
+ Ajandama Ekle

Avrupa'nın En İyisi 2007 -
Sırbistan, Kaffeine
Communications için
Jovan Rocanov.

Wolda, dünya çapında bir yıl içinde yapılmış en iyi logo ve trademark işlerini değerlendiren önemli bir grafik tasarım ödülü. Aynı zamanda dünyanın 65’in üzerinde uluslar arası tasarım birliği tarafından desteklenen tek yarışma etkinliği.

Eulda (European Logo Design Annual) ‘nın başarısıyla ilerletilen Wolda’nın misyonu, görsel iletişimde mükemmelliği teşvik etmek ve hayatlarını bu meslek alanında çalışarak kazanan grafikerlere hak ettikleri tanınırlığı kazandırmak. Organziasyon, dünyanın her yanından tasarımcılar, ajanslar, stüdyolar ve öğrencilere açık. Wolda 2008’e katılmak için, 1 Ocak 2007 ila 31 Aralık 2007 arasında yayınlanmış her logo gönderilebilir. Ödüllere son başvuru tarihi ise 20 Mayıs 2008.

Almanya'nın En İyisi -
KITA™ Berlin |
Visual Playground
Ödül sahibi logolar, ilginç fakat yenilikçi bir üç gruplu jüri tarafından seçilecek. Jürinin ilk gurubunu 10 kişilik bir tasarım profesyonelleri takımı, ikinci grubu büyük çaplı uluslararası müşterilerin temsilcilerinden oluşan yine 10 kişi, ve sonuncu olarak da potansiyel müşteriyi oluşturan 10 kişilik bir halk jürisi meydana getirecek. Böylelikle yarışmanın değerlendirme süreci, bir logo fikrini başarılı bir görsele dönüştüren süreci aynen yansıtacak. Tasarımcılar müşteriye ne sunacaklarını seçerken, müşteriler halka sunacaklarını ve halk da görmek istediğini seçecek. Sonuç olarak halk jürisi, logonun başarılı olup olmadığına karar verecek.


Ödüle layık görülen tasarımlar, Wolda Annual isimli bir yıllık kitabında da yerlerini alacaklar.
Türkiye'nin En İyisi -
MYRA, Rauf Kosemen
Geçerlilik:
Wolda 2008 için gönderilecek 1 Ocak-31 Aralık 2007 arasında yayınklanmış veya kullanılmış logolar, bir sistemin parçası ise, tüm logolar belli bir sıralama ile gönderilebilir.

Öğrenciler:
Öğrenciler, Wolda Yetenek isimli bir kategoride yarışmak üzere işlerini yarışmaya gönderebilirler. Editorya tarafından yapılacak bir ön elemeyle seçilen öğrenci işleri, profesyonel işlerle aynı kriterler kapsamında değerlendirilecekler. Tüm katılım materyalleri, katılan tasarımcı veya tasarım firmasının özgün işleri olmak zorunda.

Macaristan'ın En İyisi -
Deka Design Stúdió
Ödüller:
Her yıl kazanan projeler Wolda için tasarlanmış özel ve prestijli tasarım objeleriyle ödüllendiriliyorlar: ‘Dünyanın En İyisi’ ödülü tüm tasarımlar içinde öne çıkan bir birinciye layık görülürken, beş adet ‘Kıtanın En İyisi’, bireysel ‘Ülkenin En İyisi’ ve yayınlanmaya layık görülen belirli sayıda ‘Kazanan’ seçkisi ödülü dağıtlıyor.

Detaylı bilgi ve başvuru için http://www.wolda.org adresini tıklayınız.

2007'nin ödüllü logoları için tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/wolda---wordlwide-logo-design-annual-odulleri_59965.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!