Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2006 Sahiplerini Buldu

Bu yıl beş kategoride düzenlenen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2006’nın ödül töreni, 25 Nisan akşamı Yıldız Teknik Üniversitesi Hisarüstü Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

yapi.com.tr
Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2006 Sahiplerini Buldu

br/>
















Yılın Yatırımı, Yılın Profesyoneli, Yılın Yeni Isı Yalıtım Ürünü, Yılın Yeni Su Yalıtım Ürünü ve Yılın Yeni Yangın Yalıtımı Ürünü olmak üzere bu yıl beş kategoride düzenlenen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2006’nın ödül töreni, 25 Nisan akşamı Yıldız Teknik Üniversitesi Hisarüstü Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Başkanı Orhan Turan, Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Başkanı Adil Baştanoğlu ve Sektörel Yayıncılar Derneği (SEYAD) Başkanı İsmail Şen’in de bulunduğu törene yalıtım sektörü mensubu 150’yi aşkın seçkin davetli katıldı.

İTO Başkanı Murat Yalçıntaş: “Yalıtım sektörü kimin ödül alacağını kendisi seçiyor”
Yalıtım Dergisi’nin dördüncüsünü organize ettiği Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri töreninde bir konuşma yapan İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş, yalıtım sektörünün önemine değindi ve “Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri hiçbir sektörde olmayan bir birliktelikle organize ediliyor. Ödül alanlar sektör temsilcilerinin oylarıyla belli oluyor. Sektör, ödülü kimin alacağını kendi içinden tercih ediyor. Bu da tatlı bir rekabet duygusu yaratıyor. Türkiye enerjide dışa bağımlı bir ülke. Türkiye büyüyor, enerji ihtiyacı da fiyatlar da aynı hızla artıyor. Bu şartlarda enerjiyi tasarruf etmemiz gerekiyor. Yalıtım sektörü ise enerji tasarrufuna güzel bir öneri getiriyor. Bu önerinin, bu çığlığın dinlenmesi, kulak ardı edilmemesi lazım. Yalıtım, yatırım demektir; yalıtım, tasarruf demektir” ifadelerini kullandı.


İMSAD Başkanı Orhan Turan: “Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri, yıl içinde yapılanları en iyi şekilde ortaya koyuyor”
İMSAD Başkanı Orhan Turan ise inşaat sektörünün atılım içinde olduğunu anlatan konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’nde, sektörde yıl içinde yapılanlar en iyi şekilde ortaya konuluyor. Türk inşaat malzemesi sanayisi üretim kapasitesi ve kalite açısından bölgede ve dünyada çok büyük bir güce sahip. Seramik, çimento, cam, boya, demir-çelik ve mermer üretiminde Avrupa ve dünya piyasalarında söz sahibiyiz. En önemlisi ise ithalatımızın üç misli ihracat yapıyor olmamız. Avrupa Birliği’ne uyum süreci, ülkemizin inşaat malzemeleri sektörüne, standartların ve yapı kalitesinin yükseltilmesi açısından katkı sağlıyor. Bu gelişim yalıtım sektörüne de yansıyor. Bu konuda hepimizin üzerine düşen görevler var. Avrupa enerji politikaları ve bir çok güncel faktör hem mevcut hem de yeni yapılarda yalıtım eksikliğinden kaynaklanan kayıpların azaltılmasına katkıda bulunuyor. İster istemez bu iki nedenden dolayı yalıtım uygulamaları artıyor.”


Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2006’da Ödüle Hak Kazananlar

- Yılın Yatırımı Ödülü: Cellubor Üretim Tesisi ile Çağ Mühendislik Mim. İnş. Tic. Ltd. Şti.
- Yılın Profesyoneli: Engin Tanrıverdi (Capatect Yalıtım Grubu Ürün Müdürü-Betek)
- Yılın Yeni Isı Yalıtım Ürünü: Isıpan BD (ODE Yalıtım A.Ş.)
- Yılın Yeni Su Yalıtımı Ürünü: Delta-Maxx Titan Thermo Membran (Dörken GmbH&Co. KG)
- Yılın Yeni Yangın Yalıtımı Ürünü: Fire-O Doğal Aktifli Alev Almayı Önleyici Kimyasal (İnnotra Kimya Çözümleri San. Tic. Ltd. Şti.)
- Yalıtım Bilincine Katkı Özel Ödülü: Stroton Hızlı Konut Sistemleri ve Yalıtım A.Ş.
- Teşekkür Plaketleri: Faruk Bilal (Himerpa) ve Alper Doğruer (Mardav)

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/yalitim-sektoru-basari-odulleri-2006-sahiplerini-buldu_53702.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!