Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Amacına Uygun Tasarlanmış...

Yapı Ankara Fuarı'nda 'Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stand'lar

Y. Mimar Yakup Hazan, Y. Mimar Ali Osman Öztürk, Y. Mimar Cem Altınöz, Doç. Dr. Mimar Abdi Güzer ve Dr. Mimar Kerem Yazgan’dan oluşan Seçici Kurul, yaptığı değerlendirme sonucunda birincilik ödülüne Alacalı İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş.yi, ikincilik ödülüne Betofiber Yapı Elemanları San. Ve Tic. A.Ş.’yi ve üçüncülük ödülüne de Pimeks Alüminyum PVC ve

yapi.com.tr
Yapı Ankara Fuarı'nda 'Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stand'lar

eleneksel hale gelen “Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri”, yapı sektörünün Başkent’teki en önemli etkinliği olan “20.Uluslararası Yapı/ Turkeybuild 2008 Ankara Fuarı” kapsamında Sheraton Ankara’da 9 Ekim akşamı yapılan ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Alacalı İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş. standıY. Mimar Yakup Hazan, Y. Mimar Ali Osman Öztürk, Y. Mimar Cem Altınöz, Doç. Dr. Mimar Abdi Güzer ve Dr. Mimar Kerem Yazgan’dan oluşan Seçici Kurul, standları ürünle kurdukları bağlantı, üç boyutlu bir tasarım nesnesi olarak düzenlenmeleri, görsel malzeme kullanımındaki estetik kriterler ve modülerlik ve yeniden kullanılabilir olma özellikleri kriterleri çerçevesinde değerlendirdi. Bu değerlendirme sonucunda birincilik ödülüne Alacalı İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş.yi, ikincilik ödülüne Betofiber Yapı Elemanları San. Ve Tic. A.Ş.’yi ve üçüncülük ödülüne de Pimeks Alüminyum PVC ve Metal San. Tic. A.Ş.’yi layık görürken Seramiksan Turgutlu Seramik San. ve Tic. A.Ş. de mansiyon aldı.

Betofiber Yapı Elemanları San. Ve Tic. A.Ş. standıJüri tarafından yapılan açıklamada Alacalı İnşaat’ın, standında yapım tekniğini temsil eden elemanları öne çıkararak düzenleme yapması ve standın üçüncü boyuttaki etkisi nedeniyle birincilik ödülüne, Betofiber’in standının içindeki organizasyon düzeni ve ziyaretçi ile kurduğu ilişki biçimindeki başarı nedeniyle ikincilik ödülüne, Pimeks Alüminyum’un standında ürün yelpazesinin dengeli ve sistematik bir biçimde kullanılmasından dolayı üçüncülük ödülüne ve Seramiksan Turgutlu’nun ise özelleştirilmiş mekan kurgusu nedeni ile mansiyona layık görüldüğü vurgulandı.

Pimeks Alüminyum PVC ve Metal San. Tic. A.Ş. standı

9- 12 Ekim tarihleri arasındaki “21. Uluslararası Yapı 2008 Ankara Fuarı”, yapı sektöründe dünyadaki yeniliklerin sergilenmesi açısından büyük önem taşıyor.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/yapi-ankara-fuarinda-amacina-en-uygun-duzenlenmis-standlar_64076.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!