Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yeditepe ve İTÜ’ye Proje Ödülü

‘Yarının Turizmcileri’ konulu proje yarışmasında birinciliği, Yeditepe ve İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinin birlikte hazırladığı ‘Fener v

NTV-MSNBC



Yarının Turizmcileri’ konulu proje yarışmasında birinciliği, Yeditepe ve İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinin birlikte hazırladığı ‘Fener ve Balat Turizm Çevre Projesi’ aldı.

Proje yarışması, Ankara Ticaret Odası (ATO) ve Bilsit Eğitim Kurumu’nun işbirliği ile düzenlendi.

ATO Salonu’ndaki ödül töreninin açılışında konuşan Bilsit Yönetim Kurulu Başkanı İstiklal Alpar, bu sene ikincisi yapılan yarışmanın genel amacının turizm öğrenimi alan öğrencilerin sektöre ve uygulamaya dönük düşünce ve hedef geliştirmelerine olanak yaratmak olduğunu ifade etti. Alpar, projenin bir diğer amacının da, gençlerin dinamizm ve coşkularını yaratıcılıkları ile birleştirerek üretmelerini teşvik etmek olduğunu söyledi.
Alpar, bu yıl yarışma konusunu ‘Turizm - Çevre etkileşimi’ dalında seçtiklerini belirterek, her iki alanın karşılıklı olumlu olumsuz etkisini ve bu etkileşimin sonuçlarını sürdürülebilirlik bağlamında irdelemeyi amaçladıklarını kaydetti.

‘FENER VE BALAT TURİZM ÇEVRE PROJESİ’
Yarışmada, Yeditepe ve İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinin birlikte hazırladığı ‘Fener ve Balat Turizm Çevre Projesi’ birinci olurken, ikinciliği ‘Papazın Bağı, Papazın Bağı Kalsın’ projesiyle Bilsit Eğitim Kurumu öğrencileri aldı.
Bilkent Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı ‘Tetis Denizi’nin Kapanması ile Oluşan Haymana’da Bir Kültür Alanı Gavur Kalesi’ projesi de üçüncülüğe layık görüldü.
Yarışmanın seçici kurulu, Başkent Üniversitesi’nden Prof.Dr. Doğan Yaşar, Gazi Üniversitesi’nden Doç.Dr. Azize Tunç, Hacettepe Üniversitesi’nden Dr. Halil Seval, Bilkent Üniversitesi’nden Dr. Aykut Pekcan, Bilsit Yönetim Kurulu Başkanı İstiklal Alpar, Atılım Üniversitesi’nden Haluk Tüfekçioğlu ve ATO’dan Melih Çuhadar’dan oluştu.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/yeditepe-ve-ituye-proje-odulu_11180.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!