• Trabzon'da Doğu Karadeniz'in En Büyük Camisi İbadete Açıldı
• Latmos Dağları’na Yeni Feldspat Ocağı için ÇED Süreci Başlatıldı
• “Ormanları Yakan Özelleştirmeden Hesap Sorun”
• 200 Yıllık Köprü Yıkılma Tehlikesiyle Karşı Karşıya
• Heyelan Sonrası Kapanan Sokakta 9 Aydır Çalışma Yok
• Edirne Sarayı'nın Yüzde 50’si İhya Edildi
• Kayabükü Halkından Madene “ÇED Gerekli Değildir” Kararına Dava
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
• Sinema Tarihi Müzesi ve Kültür Adası Yapım İşi
• Kocaeli İli Dilovası İlçesi Tavşancıl Mahallesi Kentsel...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevkii 16 Bölge...
• Malabadi Tabiat Parkı Çevre Düzenleme Ve Aydınlatma Yapım İşi
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
Hatay Ortak Meselemiz Konseyi’nin, kentin yeniden inşasına dair açıklamasında "Şehir planlama, mimari, mühendislik, idari, denetsel ve hukuki... »
TMMOB Şehir Plancıları Odası, orman yangınlarıyla ilgili açıklamasında, “Ormanlarımızda yangın riskini artıracak, yangınla mücadeleyi zorlaştıracak,... »
Ülke genelinde devam eden yangınlarla ilgili bir açıklama yapan Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, “Bütün yaşamsal kaynaklarımızı... »
Heybeliada’daki araziye ilişkin Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bir açıklama yapılarak, tahsis edilen alanın pandemi hastanesi olmadığı... »
TOKİ yaptığı açıklamada, Yeni Eskişehir Stadyumu’nda yapılacak inceleme sonucunda kısmi hasarların birkaç gün içinde netleşeceğini ve hasarın... »
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul'a 2020'de kazmayı vurursak, projeyi 2025 sonu 2026 gibi tamamlamış olacağız." dedi. »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yıl sonuna kadar Çevre Mevzuatımıza aykırı ne kadar termik santral varsa kapatma dâhil tüm cezai... »
TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi, Ankara Çevre Düzeni Planı ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Güney Batı Planı iptali,... »
İller Bankası, son günlerde medyada yer alan Ankara Macunköy Sosyal Tesisleri’ne ‘10 milyonluk konukevi yapılacak’ haberlerinin asılsız... »
Haberler » Gündem