• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Birkaç yıldır yaz aylarına denk gelen Ramazan ayı nedeniyle düşük seyreden konut satışlarını canlandırmak için kampanyalara ağırlık veren... »
2016 yatırımlarından da bahseden DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya ise, gelecek yıl 875 milyon liralık yatırımla... »
DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara... »
DKY İnşaat, 'DKY On' konseptini duyurdu. Konseptte yer alacak “Dünyanın ilk dijital topluluk portalı” ile projede yaşayanlar, ilgi alanlarına... »
Ünlü Alman Filozof Karl Marx’ın “Altyapı, üstyapıyı belirler” sözüne atıf yapan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Kartal için de öyle olacak.... »
Belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen bina sayısı, bu yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 47.5, yüzölçümü yüzde... »
İran dönüşü, ‘istihdam diyorsak inşaat sektörünü tahrik etmemiz lazım’ diyen Erdoğan’ı destekleyen sektör, vergi ve bürokrasi engelinden... »
Gayrimenkul patronları geçtiğimiz cuma ve cumartesi günü Sapanca’da toplandı. Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER)... »
Türkiye’de ekonomik büyümenin sadece inşaat sektörü üzerinden olamayacağını bildiren sanayiciler, engellerin kaldırılmasını ve yatırımın... »
Haberler » Gayrimenkul