• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Ankara'nın Keçiören ilçesindeki Estergon Kalesi'nde bulunan restoranda gece saatlerinde elektrik kontağından çıkan yangından geriye sadece... »
Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Atatürk Orman Çiftliği alanlarının özgürleştirilmesi için verdiği hukuk mücadelesinde bir kazanım daha elde... »
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı'yla ilgili, "Avan proje aşaması tamamlandı. İnşaata başlayacağımız tarihin... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Saraçoğlu Yenileme Projesi, tek bir ağacın bile kesilmeyeceği, Ankara'ya yemyeşil bir yaşam alanı kazandıracak... »
Ankara’ya bir saat mesafede bulunmasına karşın 30 yıldan bu yana su sıkıntısı çeken Polatlı ilçesi temiz, sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşuyor. »
Ankara İçme Suyu 2'nci Merhale (Gerede Sistemi) Işıklı Regülatör Havzası Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı çalışmalarında sona yaklaşıldı. »
Ankara’nın içme suyu deposu Kurtboğazı Barajı’nı besleyen Mera Çayı’na fabrika atığı atıldığı tespit edildi. »
Ankara'nın Nallıhan ilçesinde çıkan orman yangınının kontrol altına alınması için çalışmalar devam ediyor. »
Adnan Kahveci Parkı’nda yaptırılan yenileme çalışmalarına ilişkin Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, rant iddialarının gerçeği yansıtmadığını... »
Haberler » Gündem