• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Antalya Havalimanı'nda yolcu kapasitesinin 35 milyondan 82 milyona çıkarıldığı genişletilen iç ve dış hat terminallerinin açılışı, 12 Nisan'da... »
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, " Antalya Havalimanı genişletme kapsamındaki işlerin büyük çoğunluğu, 2025 yılına kadar... »
Yıl başından bu yana yaklaşık 25 milyon yolcuya hizmet verilen, 147 binden fazla uçuşun gerçekleştiği Antalya Havalimanı'nda yeni yatırımlarla... »
Yerli ve yabancı milyonlarca insana hizmet veren Antalya Havalimanı'nda yeni yatırımlarla yolcu kapasitesi 2 katına çıkarılacak. »
2025 yılında yapılması gereken milyarlarca liralık Esenboğa Havalimanı ihalesi 2,5 yıl öne çekildi. 25 yıllık işletme hakkını seçimden önce... »
DHMİ, Antalya Havalimanı'nın işletme haklarına ilişkin henüz süre dolmadan ihale ilanına çıkarken, 20 ay önce iptal edilen ihale şartnamesindeki... »
Yolcu sayısı bakımından Türkiye'nin ikinci büyük havalimanı olan Antalya Havalimanı'nın kapasite artırımı ve işletme ihalesinin sürpriz... »
TAV Havalimanları, IC İçtaş’ın Antalya Havalimanı’ndaki yüzde 49 hissesini 360 milyon Euro bedelle almak üzere anlaştı. Buna göre TAV, 2024... »
Antalya Havalimanı'nda uçak bakım hangarı, genel havacılık terminali ve park sahası için güney bölgesindeki sera ve yerleşim alanlarından... »
Haberler » Gündem