• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Bingöl’de Yeni Hastane, 3 Güvenlik Sistemiyle Yapılıyor
• Metropolis'te 1800 Yıllık Agora Bulundu
• İzmir'de Planlı Su Kesintileri 15 Ekim'e Uzatıldı
• Konut Vaatleri Yeniden Gündemde
• “Simav Fay Zonu'ndaki Ölü Faylar Aktif Oldu”
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
17 Ağustos 1999 depreminde büyük hasar gören İstanbul'un Avcılar ilçesinde ömrünü tamamlanmış yapıların yıkımı sürüyor. »
Gölcük depremi sırasında hasar görünce güçlendirilen Avcılar Belediye binasının boşaltılarak yıktırılmasına ve yenisinin yapılmasına karar... »
Avcılar'da mahalle sakinlerinin yıkılacağı korkusu ile önünden korkarak geçtikleri, 'Can güvenliğini tehlikeye soktuğu' gerekçesiyle mühürlenen... »
Avcılar'da kolon ve duvarlarında çatlak görülmesi üzerine mühürlenen 5 katlı iki binadan biri yıkıldı. »
Avcılar’da dün gece ve bu sabah yağan sağanak yağmur etkili oldu. Merkez Mahallesi’ndeki Denizköşkler Caddesi’nin bir bölümünde kanalizasyon... »
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli yaptığı açıklamada hazırladıkları imar planlarının hiçbirinde AVM yapılmasını öngörmediklerini,... »
İstanbul’da Marmara Depremi’nden en fazla etkilenen yerlerinden Avcılar’da yenilenecek binalar için 2008 yılında getirilen 4 kat sınırının... »
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, Marmara Depremi'nin vurduğu İstanbul Avcılar'da yeni binalar için en fazla 4 kat için izin vermesi nedeniyle... »
Haberler » Gündem