• Ankara’da Su Hattında Boru Patladı
• Ulucak Höyüğü'nde 8 Bin Yıllık 5 Heykelcik Bulundu
• Artvin’de Endüstriyel Dağcılar ‘Riskli Kaya’ Avında
• 10 Vakıf Eserinin Bakım ve Onarımı Tamamlandı
• Sivas'ta Termik Santralde Yangın
• “Kamu Yararı Gözetmeyen, Gözü Dönmüş Madenciliğe Karşıyız”
• Samandağ’da Kesilen Ağaçların Yerine Mahalleli Fidan Dikti
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kalekim Mastar Serisi ile Kusursuz Yüzeyler
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Avrasya Tüneli geçiş ücretlerinde herhangi bir artış yapılmadığını açıkladı. »
Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine gece yarısında itibaren geçerli olmak üzere zam yapıldı. Avrasya Tüneli tek yön geçiş ücretleri otomobiller... »
İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakalarını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bir süre... »
İstanbul'da 20 Aralık 2016'da hizmete açılan Avrasya Tüneli’nden bugüne kadar 31,5 milyondan fazla araç geçiş yaptı. Resmi verilere göre... »
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turan, Avrasya Tüneli’nin yapım, işletme ve devri işine ilişkin sözleşmelerde bedelin ya da diğer ödeme yükümlülüklerinin... »
Avrasya Tüneli İnşaat ve Yatırım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 1 Temmuz 2018 saat 00:00 itibarıyla geçerli olmak üzere Avrasya Tüneli... »
Avrasya Tüneli İşletmesi, kentte trafiğin normale dönmesinin ardından tünelin her iki yönde de hizmet vermeye başladığını duyurdu. »
CHP Milletvekili Akar, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi Köprüsü'nden geçen araç sayısını açıklayarak, zararın büyük olduğunu... »
Ramazan Bayramı'nda 3. Köprü, Osmangazi Köprüsü ve Avrasya Tüneli'nin kullanımının ücretli olması yoğun tepkiyle karşılandı. »
Haberler » Gündem