• Diyarbakır'da Depremde Hasar Gören Eski Emniyet Binası Yıkıldı
• Antalya'da Çalılık Alanda Çıkan Yangın Evlere Sıçradı
• Köyceğiz'deki Orman Yangınında 108 Ev Boşaltıldı, 357 Kişi...
• Daha Önce ‘Kusurlu’ Bulunan Kamu Görevlileri Yeni Bilirkişi...
• Depremzedelere Konteyner Kenti Boşaltın Tebligatı
• İzmir'de Planlı Su Kesintileri 30 Eylül'e Uzatıldı
• Şişecam Charger by ML System
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Tunceli Ovacık Merkez 4 Derslikli Şehit Cumhuriyet Savcısı...
• Çatak İlçesi Kurs Merkezi Yapım İşi
• Osmaniye Düziçi 24 Derslikli İrfanlı İlkokulu Yapım İşi
• Keçiborlu Belediyesi 1 Adet Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapım İşi
• Radyo Verici Kulesi Yapım İşi
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
Özel sektörün işlettiği Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprüleri ile otoyol geçiş ücretleri, dolar kuru üzerinden hesaplanacak ve artırılacak.... »
Avrasya Tüneli, Enterprise Asia tarafından verilen "Uluslararası İnovasyon Ödülleri" kapsamında "Hizmet ve Çözüm" kategorisinde ödüle layık görüldü. »
Sayıştay’a göre Ulaştırma Bakanlığı, Avrasya Tüneli’nde 2026’ya kadar yapılacak 963 milyon TL tutarındaki geçiş garantisi ödemesini muhasebe... »
Son 3 yılda Avrasya Tüneli’nde araç garanti geçiş ücreti olarak 470 milyon TL ödendi. 2020 yılında bu ödemenin en az 400 milyon lira olması... »
İstanbul'da iki yaka arasındaki araç geçişi yüzde 52, ana arterlerdeki araç sayısı ise yüzde 35 düştü. »
Koronavirüs yüzünden araç trafiği yüzde 70 azaldı. Gidişat 3 ay daha böyle giderse köprü ve otoyollara ödenecek garanti bedelleri 7,8 milyar... »
Avrasya Tüneli’ne geçen yıl yapılan ve tepkiler üzerine “sehven” denilerek geri çekildiği açıklanan zammın uygulandığı ortaya çıktı. Şirkete... »
İstanbul'da daha dengeli şehir içi ulaşım hedefine katkıda bulunmak amacıyla 20 Aralık 2016'da hizmete açılan Avrasya Tüneli sayesinde bu... »
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: “Avrasya Tüneli'nden 48 milyonu aşan araç geçiş yaptı. Türkiye'ye 2,5 milyar TL katkı sağladı.'' dedi. »
Haberler » Gündem