• Edirne'de 6 Asırlık Handaki Restorasyon Eylül Sonunda Bitiyor
• Uzundere, İzmir'in Hafriyat Çöplüğüne Dönüştü
• İzmir'de Planlı Su Kesintisi 31 Ağustos'a Kadar Uzatıldı
• Türkiye’nin En Büyük Atık Su Tüneli Hatay’da İnşa Ediliyor
• Yanan Ormanların Yeşertilmesinde ‘Ekolojik Denge’ Uyarısı
• IQON ile Evinizdeki Özgürlüğünüzü Tasarlayın
• Şişecam Charger by ML System
• Mitsubishi Electric’in Yeni Nagomi Serisi ile Konfor Yeniden...
• Sürdürülebilir Soğutma Teknolojisinde Yeni Dönem: Manyetik...
• VitrA’dan Hijyen ve Konforun Mükemmel Uyumu: V-Care 3 Akıllı Klozet
• Creavit’ten Minimalist Banyolar: Sade ve Düzenli Tasarımlar
• Seranit’ten Ferah ve Aydınlık Mekânlar için Açık Renk Seramik...
• Reyhanlı İlçesi Yolcu Terminali Ve Minibüs Garaj Kompleksi Yapım İşi
• Doğanhisar Şıh 8 Derslik Anaokulu İkmal (TOBB) Yapım İşi
• Tunceli Mazgirt 8 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu ve Ortaokulu...
• Amasya Merkez 12 Derslikli Özel Eğitim Anaokulu Yapım İşi
• Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ve Polisevi Çatı...
• 4 Grup Malatya Eğitim Kurumları Onarım İşi
• 2025 Yılı Kocaeli İli İzmit Ve Kandıra İlçeleri Yol Yapımı
• Şanlıurfa İli, Birecik İlçesi, Karşıyaka Mahallesi, 125...
İBB Miras ile Beykoz Belediyesi, ilçenin zengin kültürel mirasını korumak amacıyla önemli bir işbirliği protokolüne imza attı. »
Beykoz Belediyesi tarafından hayata geçirilen, denize sıfır bir konumda kurulan "Yalı Kütüphanesi", zengin koleksiyonuyla 7 gün, 24 saat... »
Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 10 ay önce temellerin atıldığı Tokatköy Mahallesi'ndeki projenin yüzde 40'ı tamamlandı. »
İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile alınan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun veto ettiği Beykoz Çayırı’nı, millet bahçesine... »
Beykoz Belediyesi, ağaçlandırılacak alan ve yol olarak planladığı dere kenarındaki arazisini satışa koydu. »
Beykoz Belediyesi’nin zoraki dönüşüm yaptığı Tokatköy’de imar planları iptal edildi. Evleri yıkılanlar tazminat davası açmaya hazırlanıyor. »
Beykoz Belediyesi’nin başlattığı Tokatköy’deki kentsel dönüşüm projesi yurttaşların direnişine karşın sürüyor. Çoğunluğu emekli maaşıyla... »
Beykoz Tokatköy’deki kentsel dönüşüm projesinde yıkım başladı. Yıkıma karşı çıkan mahalle halkı ile yıkım ekipleri arasında gerginlik çıktı. »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bölge halkının ÇED sürecini yargıya taşıdığı kentsel dönüşüm projesi için ‘ÇED Gerekli... »
Haberler » Gündem