• Üsküdar’da Mimar Sinan’ı Anmak
• GYODER-İAV Lisansüstü Tez Ödülleri Yarışması
• Karapınar GES SCADA Mimari Proje Yarışması
• Masdaf Üniversiteler Arası Proje Yarışması
• Aydın Boysan Proje Fikir Yarışmaları Sınırları Kaldırmak: Kavuşma
• Konfull 1. Ulusal Öğrenci Ofis Mobilyaları Tasarım Yarışması
• Kaş’ın Kahramanları Anıtı Tasarım Yarışması
• Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Caddesi Çamlıbel Kentsel Tasarım...
• Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi Engelli Asansörü Yapımı İşi İhalesi
• Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Polisevi Şube Müdürlüğü...
• Adıyaman Merkez Hükümet Konağı ve İl Özel İdare Hizmet Binası...
• Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi J B Lok 5'inci Katın...
• Yakutiye İlçesi Olgunlaşma Enstitüsü Yeni Bina Onarım İşi İhalesi
• Sinop Merkezde Bulunan Beş Adet Okulun Tasarım Beceri Atölyeleri...
• Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine Çocuk İzlem...
• Bingöl Yedisu İlçesi Kabaoluk Köyü AG-Elektrik Alt Yapı İhale Sonucu
• Osmancık Devlet Hastanesi Yoğum Bakım Tadilatı Yapım İşi İhalesi
İzmir’in Buca ilçesinde bulunan Kuruçeşme Müşerref Mahmut Tınas İlkokulu’na ait, sağlam olduğu belirtilen bina hakkında yıkım kararı verildi.... »
İzmir’in Buca ilçesinde mülkiyeti Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri A.Ş.’ye ait olan arsanın yeninden özelleştirilmesi onaylanarak... »
İzmir'de sağanak nedeniyle çöken istinat duvarı 29 araca zarar verirken, can kaybı veya yaralanmanın olmamasında sokağa çıkma kısıtlamasının... »
İzmir’in Buca ilçesinde yaşayan Abdülcelil Tandoğan, arazisinde, DEÜ’nün izinsiz havuz; mütfülüğün ise izinsiz camii inşaatına başladığını söyledi. »
İzmir Buca'da bir evde çıkan yangında 11 katlı bina tahliye edildi. »
İzmir'in Buca ilçesinin kırsal mahallelerinden Belenbaşı'nda yaklaşık 60 öğrencisi bulunan ilk ve ortaokul binaları, yenilenmek üzere yıkıldı.... »
İzmir’in Buca ilçesi 29 Ekim Mahallesi Orcanlar Mevkisi'ndeki ormanlık alanda 22 kök çam ağacının kesildiği öne sürüldü. »
CHP İzmir Milletvekili ve Çevre Komisyonu Sözcüsü Murat Bakan, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla yapacağı Buca Metro hattı... »
Buca'da aralarında De Jongh Köşkü'nün alanı ile Forbes Köşkü'nün olduğu Seyfi Demirsoy Hastanesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) kampüslerinin... »
Haberler » Gündem