• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Ankara'da Dönüşümlü Su Kesintileri Uygulanmaya Başlandı
• Başkentin Göbeğinde, Dökülen Binada Hizmet
• Ermeç Apartmanı Davası 18 Kasım'a Ertelendi
• Kule Vinç, Binanın Üzerine Devrildi
• Şavşat’ta Madene Karşı Bilinçlendirme Toplantısı
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Boğa güreşlerinin yasaklanması üzerine boş kalan Barcelona'daki boğa güreşi arenası kentin en büyük camii haline getirilecek. »
Muğla'nın yeni yerleşim alanı Menteşe Kooperatifi semtinde 12 yıl önce kapatılan eski genelevin yerine inşa edilen caminin açılışı yapıldı.... »
Protokol için inşa edilen İlahiyat Camii’nde skandal yaşanıyor. Taşeron firma işçilerin ücretini ödemeden ortadan kaybolduğu belirtildi.... »
Ataköy 7-8 kısımdaki Orman Yolu, 'cami' yapılacak denilerek imara açıldı. Proje, Kuran kursu, lojman ve yatakhaneleriyle külliye halini... »
Bu sene fethin yıldönümüyle birlikte “Ayasofya cami olsun” kampanyaları hız kazandı. “Müze kalsın” diyen aydınlar da karşı cephede... »
Gaziosmanpaşa’da Çifte Minare Camii’nin yıkılmasına ilişkin karar, meclis üyelerinin oylarıyla onaylandı. Caminin yerine ticaret merkezi... »
Rize'nin Karzavan Yaylası'nda, çığ tehlikesine karşı kışın yatırılıp yazın kaldırılan minare geliştirildi. »
Diyanet Vakfı'ının Küba'da yapmak istediği cami halkın tepkisini çekince Fidel Castro olaya el koydu. Halk ülkede bu kadar Müslüman bulunmasına... »
Feneryolu Mahallesi’nde Kuyubaşı Fidanlığı’na yapılması planlanan cami ve otopark projesine karşı toplanan binlerce imza İstanbul Büyükşehir... »
Haberler » Dünyadan