• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Birçok yerde çevre katliamlarına karşı davalar sürüyor. Ancak sadece bilirkişi keşfi için 140 bin lira gerekiyor. İcra riskiyle karşı karşıya... »
Arkeolojik alanın taş ocağı şirketinin isteği üzerine sit korumasının kaldırılmasına mahkeme geçit vermedi. »
Çevreyle ilgili uygulanmayan yargı kararlarına ilişkin yeni bir düzenleme varsa baro dava açabilecek. »
HES'lere karşı açılan davalarda yaban hayatının zarar göreceğine dikkat çektiklerini kaydeden avukat Yakup Okumuşoğlu; buna karşı bakanlıklardan... »
İzmir Barosu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın, Kasım 2014'de yürürlüğe giren Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED)Yönetmeliği'nin bazı madde,... »
TMMOB Kanunu ve İmar Kanunu’nu da içerisine alan 13 kanunda değişiklik öneren yasa tasarısına Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan... »
Hükümetin tepki gösterdiği TMMOB'nin yapısı değiştiriliyor; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayı ve görüşü alınmadan yönetmelik yayınlayamayacak. »
Türkiye çevre / ekoloji mücadelesi açısından ayrıcalıklı bir yeri olan Karadeniz, başardıkları (ve başaramadıklarıyla) ilham vermeye devam... »
Mekansal müdahelelere karşı yaşam alanlarını savunan yerel topluluklarla uzun yıllardır dayanışan Çevre ve Ekoloji Hareketi Avukatları’ndan... »
Haberler » Gündem