• Batman Belediyesi Kanalizasyon Atıklarını Gübreye Dönüştürüyor
• Adana’da Apartman Merdivenleri Çöktü, 10 Kişi Mahsur Kaldı
• “Tasarım Gücümüzü Katma Değerli İhracatın Kaldıracı Durumuna...
• Baraj Yakınındaki Altın Madenine Onay Verildi
• Bilim Yok Sayıldı, Kamu Kaynakları Denize Gömüldü
• Bien’den Pruva Lavabo Armatürü
• Soft Mat Yüzey ile İç Mekânlarda Pürüzsüz Mat Dokunuş
• Filli Boya’dan Yeni Dış Cephe Boyası: Nucleus
• Bi'Boya Comfort Süper Elastik
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bağlı Tesisler Yangın Kapıları Ve Yangın Merdivenleri Yapımı
• Sosyal Hizmetler Kapsamında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara...
• İki Tabaka Astarlı Bitümlü Sathi Kaplama Yol Yapımı
• İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 739 Adet Konut...
• Denizli İli Pamukkale İlçesi Karşıkaya Mahallesi 367 Adet...
• Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mustafa Eminoğlu 32 Derslikli...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
Kamu arazileri ve fabrikaları birer birer özelleştirilirken Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da kamuya ait milyonlarca metrekare büyüklüğündeki... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yıl sonuna kadar açık ihale usulüyle satışı gerçekleştirilecek 10 bin lojmandan bedeli toplam 1 milyar... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Karabağlar’daki 6 mahalleyi kapsayan 74 hektarlık alanla ilgiyi yaptığı 1/1000 ölçekli uygulama imar planları... »
Konutder Başkanı Altan Elmas, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın açıkladığı konut satış rakamlarıyla ilgili görüşlerini paylaştı. »
Antalya'da uydudan bakılıp yapı kayıt belgeleri incelenen ve sıkı saha denetimleriyle tespit edilen kaçak yapılardan 2 bin 100'ü yıkıldı. »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, temmuzda kredili konut satışının 141 bin 434 işlemle geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1000 arttığı bildirildi. »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm alanlarında yılın ilk yarısında 307 milyon lira kira yardımında bulundu. »
Kanal İstanbul projesini üstlenecek firma bu yıl belli olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "talipleri artmaya başladı" dediği projenin yasal... »
Tuzla Akfırat’ta 43 dönümlük mera arazisine, AFAD arama ve kurtarma hizmet binası inşa edilecek. Arama kurtarma tesislerinin yapılacağı... »
Haberler » Gündem