• İnşaat Sektörü 2025 Yılının İlk Yarısında Dayanıklılığını Sürdürüyor
• Millet Bahçesi Yapılacak Alana 4 Yıldır Çivi Çakılmadı
• Bursa'da Orman Yangınları 3'üncü Gününde
• Diyarbakır Cezaevi’nde Restorasyonun İlk Etabı Tamamlanıyor
• Zonguldak'ta 4 Kaçak Ocak İmha Edildi
• Çeşme Projesi’ne Bir Kez Daha “Dur” Denildi
• OGM Bütçesindeki Tasarruf Ormanları Kül Etti
• Müjde Olarak Açıklanan Konut Sisteminin Aylık Taksiti 133 Bin Lira
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Rusya-Ukrayna geriliminin yarattığı jeopolitik riskler nedeniyle alternatif gaz arayışını hızlandıran Avrupa için Afrika kıtasında Cezayir,... »
Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, Cezayir’in enerji üretim kapasitesini artırma hedefleri doğrultusunda hayata geçirilen Kais... »
Cezayir'in 24 üründe ithalatı durdurma kararına ilk hamle Cezayirli ithalatçılardan geldi. Ülkenin Ekonomi Bakanlığı'na baskı kuran ithalatçılar... »
40. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, Konuk Ülke Projesini bu yıl da “Konuk Bölge” başlığı altında gerçekleştirecek. Fuar, “Fas, Tunus,... »
40. yılını kutlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, Konuk Ülke ve Hedef Pazar projelerinin detaylarını açıkladı. Fuarın bu seneki konukları;... »
Mono Electric, ekonomik segmentten başlayarak lüks segmente kadar uzanan 4 değişik ürün grubu ve 8 farklı seride üretim gerçekleştiriyor.... »
Cezayir’de halen kamu veözel sektör olmak üzere 6 adet projesi devam eden Yüksel Proje Uluslararası AŞ, ülkede gerçekleştirilecek iki büyük... »
Ekonomik zenginliği büyük ölçüde petrol ve doğal gaza dayanan Cezayir'de, değişik sektörlere gelişme imkânları sağlayacak yatırımlar teşvik ediliyor. »
Haberler » Gündem