• Tekirdağ’da 5 Büyüklüğünde Deprem; İstanbul'da da Hissedildi
• Yunus Kaya Apartmanı Davasında Mütalaa Açıklandı
• AYM, Zeytinlik Alanları Madenciliğe Açan Yasayı Gündemine Aldı
• İstanbul’da Kuzeye Doğru Büyüme Arttı
• Mardin'de Kent Dokusuna Uymayan Taşlar Kullanıldığı İddia Edildi
• Depremin Üzerinden 32 Ay Geçti; Davalar İlerlemiyor
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Elazığ'da meydana gelen sarsıntıda, çok sayıda can kaybının olduğu Dilek Apartmanı V şeklinde yıkıldı. »
AFAD, Elazığ Sivrice’de meydana gelen 6,8’lik deprem sonrası arama kurtarma çalışmalarının sona erdiğini, bölgede yaşayan vatandaşların... »
Elâzığ Sivrice’de, 24 Ocak 2020 günü meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklamada bulunan Avrupa Hazır Beton Birliği ve Türkiye... »
Elazığ Sivrice meydana gelen ve Malatya’yı da etkileyen deprem ardından Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan psikolojik ve zihinsel hazırlık... »
Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem, Türkiye’nin depreme hazırlıksız olduğunu bir kez daha gösterdi. Maltepe... »
TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası ve TMMOB Yönetim Kurulu, Elazığ'da meydana gelen deprem ile ilgili yaptığı açıklamalarda, bilimden yana... »
İMSAD ve GYODER, Elazığ’da meydana gelen ve geniş bir bölgede hissedilen deprem nedeniyle açıklama yaptılar. »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Elazığ'da deprem nedeniyle hasar gören yapılara ilişkin, "Hızlı bir dönüşüm işlemine başlayacağız." dedi. »
Elazığ'da cuma günü saat 20.55'te meydana gelen ve merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından arama ve kurtarma... »
Haberler » Gündem