• Hatay'da Orman Yangını; Evlere Sıçradı
• Antalya'da 9 Günde 14 Orman Yangını
• Bilecik’teki Yangında 100 Bina ve 118 Bağımsız Bölüm Hasar Gördü
• Ülke Alevlere Teslim; Önlemlerin Yetersizliği Gözler Önünde
• Bilim İnsanları, Ağaç Gibi Nefes Alan Malzeme Geliştirdi
• Güven Apartmanı Davası Ertelendi; Bilirkişiye Muhtıra Gönderildi
• Kale’den Estetik ve Sürdürülebilirliği Buluşturan Tasarım:...
• Günsan Elektrik GEO Serisi ile Pratik Çözümler Sunmaya Devam Ediyor
• Seranit, Dış Mekanlarda Şıklığı Yeniden Tanımlıyor
• İzocam’dan "HT Camyünü Prefabrik Boru"
• Seranit’ten Kullanıcı Dostu Aquanit Porselen Duş Karosu
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından uzman ekiplerce Diyarbakır'da inşaat aşamasındaki yapılar... »
Diyarbakır’daki Dicle Üniversitesi'ne ait içinde yeşil alan ve ormanlık alanların da yer aldığı 157 hektarlık alanın Çevre Şehircilik ve... »
Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, "Bu, hem Silvan hem Diyarbakır tarihi açısından olaylara farklı bir bakış açısı getirecek." dedi. »
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan ve yıkılmaya yüz tuttuğu için 27 yıl önce Dicle Üniversitesi yerleşkesine taşınan Bağ Köşkü'nün müzeye... »
Diyarbakır ve Batman'da tarımsal sulamanın fazla olduğu dönemlerde Dicle Nehri ile Batman ve Garzan Çayları'nın rengi kahverengiye bürünüyor. »
Dicle Üniversitesi Çevre ve Ağaçlandırma Şube Müdürlüğü tarafından yapılan ağaç ve çevre bakımı çevreyi güzelleştirdiği gibi yeni kurulan... »
Dicle Üniversitesi yerleşkesinde yapımı süren Öğrenci Merkezi inşaatında beton dökülmesi sırasında çökme meydana geldi, 4 işçi yaralandı. »
Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi'nin Dicle Nehri kıyısındaki Hevsel Bahçeleri'nde yer alan kampüs alanındaki onlarca yıllık ağaçların kesilmesine... »
Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nin, kendi arazisinde bulunan 10 bin ağacı, Diyarbakır Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan rapor doğrultusunda,... »
Haberler » Gündem