• Kapasite Artışı İzni Verilen Taş Ocağına Karşı İmza Kampanyası
• "Türkiye, Nükleer Regülasyon ve Güvenlik Standartlarında...
• Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne 6,6 Milyon TL Atık Su Cezası
• “Şirketlere Fiilen Kirletme Hakkı Tanınmış Oldu”
• Rönesans Rezidans'ın Bilirkişi Raporu Dosyaya Eklendi
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
• Sinema Tarihi Müzesi ve Kültür Adası Yapım İşi
• Kocaeli İli Dilovası İlçesi Tavşancıl Mahallesi Kentsel...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevkii 16 Bölge...
• Malabadi Tabiat Parkı Çevre Düzenleme Ve Aydınlatma Yapım İşi
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
6 Şubat depremlerinin ikinci yıl dönümünde “Deprem, yangın, iş cinayeti; önlenebilir her ölüm cinayettir. Sorumlular hesap versin” sloganıyla... »
Adana’da aralarında KESK, DİSK, Adana Barosu, TMMOB ve Adana Tabip Odası’nın da aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşlarının ortak açıklamasında... »
İstanbul Tabip Odası üyeleri, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nin depreme dayanaklı olmadığı gerekçesiyle taşınmaya çalışılmasına... »
Mimarlar Odası, deprem sonrası iyileşme süreçlerine Hatay Defne’de kurulacak olan Psikososyal Terapi Merkezi ile destek sağlıyor. »
DİSK, KESK, TMMOB ve TTB, Covid-19 salgını ile etkin mücadele için 7 önlem açıkladı. Ortak metin, DİSK’in web sitesinden kişi ve kurumların... »
DİSK, KESK, TMMOB ve TTB ortak basın açıklamasıyla hükümete acil çağrı yaptı: “Halkın sesine kulak verin, yaşamsal talepleri karşılayın!” »
TMMOB, KESK, DİSK, TTB, 10 Ekim-Der tarafından düzenlenen Emek, Barış ve Demokrasi Anıt Meydanı ve Anma Yeri Uluslararası Fikir ve Tasarım... »
Devrimci İşçi Sendikaları Konfederayonu (DİSK) Başkanı Kani Beko,"Hükümetin açıklamalarından anlaşıldığı kadarıyla kıdem tazminatını bireysel... »
En çok iş cinayetlerinin yaşandığı sektör olan inşaat sektörüne dair rapordaki veriler yaşanan vahim tabloyu gözler önüne serdi. »
Haberler » Gündem