• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nca (SEDDK) zorunlu deprem sigortasının kapsamının genişletilmesi ve bütüncül... »
Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), 17 Ağustos’un 22. yıl dönümünde, depreme hazır olmak için finansal ve operasyonel çalışmaların devam... »
"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 17 Ağustos 1999'daki Marmara Depremi'nin ardından uygulamaya konulan Zorunlu Deprem Sigortası'na... »
Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), 30 Ekim'de İzmir'de yaşanan depremin ardından geçen bir aylık sürede 15 bin 600 hasar dosyasının incelemesini... »
İzmir'deki depremin ardından "Zorunlu Deprem Sigortası" kapsamında poliçe sahiplerine ödenen toplam hasar tazminatı 24,4 milyon liraya ulaştı. »
DASK, 220 milyon TL’si Elazığ’da yaşanan son depremde olmak üzere 20 yılda toplam 440 milyon TL hasar ödemesi gerçekleştirdi. »
Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ, Malatya ve çevre illerden 23 bin Zorunlu Deprem Sigortası... »
DASK Yönetim Kurulu Başkanı Güler, Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ ve Malatya'da şu ana kadar... »
İstanbul’da, 26 Eylül tarihinde Marmara Denizi Silivri açıklarında gerçekleşen 5.8 büyüklüğündeki deprem, vatandaşları harekete geçirdi. »
Haberler » Gündem