• Diyarbakır'da Apartman Yangını: 13 Kişi Dumandan Etkilendi
• Osmaniye'de 4.4 Büyüklüğünde Deprem
• 7 Kişinin Öldüğü Yanan Kozmetik Fabrikası Yıkılıyor
• Akyaka Orman Kampı'nın İmarı için İhaleye Çıktılar
• ASAŞ Yeni Projesiyle Herkesi Bir Tohum Atarak Geleceğe Nefes...
• Bakan Uraloğlu: Kocaeli'de Çöken Binanın Metroyla İlgisi Yok
• YUNT'ta Bir Yıla Yayılan Sergi: VarYok
• Yerleştirme: "Calligraphic Wig”
• Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Anabilim...
• Kitap Bölümü Çağrısı: UMUT MİMARLIĞI: Filistin için Sömürge-siz-leştirilmiş...
• 18. TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi
• R+T Turkey 2025 - Uluslararası Güneşten Koruma ve Otomatik...
• Avrupa Öğrenci Fotoğraf Ödülü
• Biga Çiçeklidede Meydanı ve Parkı ile Yakın Çevresi Ulusal...
• Bir Mirası Canlandırmak: Tasarım Olimpiyatları Jüri Kuruluna...
• MimED2025 Mimarlık Öğrencileri Proje Ödülleri
• ‘’SUYUN İZİNDE: Gençlik Parkı Havuzunun Uyarlanabilir Yeniden...
• YANGIN VAR! Orman Yangınlarına Karşı Yaratıcı Çözümler Öğrenci...
• Sinop Üniversitesi Rektörlük Binası Yapımı İşi
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Yıldızevler Mahallesi 32 Derslikli...
• Amasya Merkez 24 Derslikli Anadolu Lisesi Yapım İşi
• Toprak Mahsulleri Ofisi Eskişehir Başmüdürlüğü Peyzaj Tasarımı...
• Osmangazi BTSO Cemal Zağra Özel Eğitim Uygulama Okulu Onarım İşi
• Konak Barbaros Hayrettin İlkokulu (16 Derslik) İnşaatı
• Aydın İli Çine İlçesi Dutluoluk Mahallesi 228 Adet Konut,...
• Hacı Mehmet Koçarslan 24 Derslikli Anadolu Lisesi Yapım İşi
Antalya Kumluca'daki Alakır Nehri üzerinde yapımı süren Dereköy HES projesine karşı açılan 4 dava da kazanılmasına rağmen, HES inşaatının... »
Muğla Çevre Platformu (MUÇEP) tarafından yayınlanan bildirgede, doğanın dönüşü olmayan şekilde tahrip edilmesine yol açan ve korunan alanlara... »
Türkiye’nin en büyük doğal sit alanlarından, Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılması konusunda AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesindeki Tabiat Varlıklarını Koruma Merkez Komisyonunun aldığı ilke kararına göre, doğal sit alanları... »
Doğal Sit Alanı olan Validebağ Korusu’na 100 metrekareyi geçmeyecek yapılar için inşaat izni verildi. Tarihi koru için yıllardır mücadele... »
Bodrum'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın birinci derece SİT alanlarını ikinci ve üçüncü derece SİT alanına dönüştürüp imara açacağı belirtilen... »
Urla'nın Demircili Köyü'nde, balık yavrulama merkezi için birinci derece doğal sit ve arkeolojik alana beton boru döşediler. »
İzmir Çeşme’de 2.3 milyon metrekarelik doğal sit alanı yapılaşmaya açıldı. Hazine’ye ait araziye 5 yıldızlı otel yapmak isteyen yatırımcılar... »
İstanbul Fatih'te atık kağıt depolarının bulunduğu bölge tarihi SİT alanı ilan edildi. 48 saat boşaltılma süresi verilen bölgede depo sahiplerinin... »

Haberler » "Şaka Gibi"