• AYM, Zeytinlik Alanları Madenciliğe Açan Yasayı Gündemine Aldı
• İstanbul’da Kuzeye Doğru Büyüme Arttı
• Mardin'de Kent Dokusuna Uymayan Taşlar Kullanıldığı İddia Edildi
• Depremin Üzerinden 32 Ay Geçti; Davalar İlerlemiyor
• Kapatılan Taş Ocağının Ruhsat Oyunu
• Garantili Projelere Güncel Kur Ayarlaması
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Dünya Bankası'ndan, Hazine geri ödeme garantisi altında, İller Bankası AŞ'ye "Sürdürülebilir Şehirler Projesi" için 121,2 milyon avro tutarında... »
Toprağı, suyu, enerjiyi en verimli biçimde kullanan akıllı şehirler artık bilimkurgu fantezisi değil, yaşamımızın bir gerçeği olmak zorunda.... »
Dünya Bankası Yönetim Kurulunca, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) için toplamda 800 milyon dolar tutarındaki kredi onaylandı. »
Dünya Bankası tarafından, Jeotermal Geliştirme Projesi için Türkiye Kalkınma Bankası ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankasına toplam 250 milyon... »
Dünya Bankası 2016 yılı için Türkiye büyüme tahminini yüzde 3.5'ten yüzde 3.1'e düşürürken, 2016 yılı için cari açık tahminini yukarı revize etti. »
Dünya Bankası'nın hesaplamalarına göre doğal felaketler yüzünden her yıl 26 milyon kişi fakir düşüyor. Afetlerin yol açtığı toplam maddi... »
Dünya Bankası, Jeotermal Geliştirme Projesi için 250 milyon dolarlık Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası kredisi ile 39,8 milyon dolarlık... »
Dünya Bankası tarafından yayımlanan 'İş Yapma Kolaylığı' listesinde, Türkiye bu yıl 55'inci sıradan 69'uncu sıraya geriledi. »
Haberler » Gündem