• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Kent merkezindeki Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin büyük bölümü kapatılıyor. Yeni hastane ise 20 kilometre uzağa yapılıyor. »
Kamu yatırımlarında plansızlık ve siyasi ilişkilerle alınan anlık kararların, şehri verimsizleştirdiğini vurgulayan CHP Elazığ Milletvekili... »
Elazığ’da 2012’de temeli atılan, 2018’de su tutmaya başlayan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Elazığ’ın su sorununu kökünden çözüyoruz” sözleriyle... »
Elazığ Arkeoloji ve Etnografya Müzesi Müdürlüğü Başkanlığınca Tadım köyünde yer alan Tadım Kalesi ve Höyüğü’nde yürütülen arkeolojik kazılarda,... »
Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde faaliyet gösteren özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi mahsur kaldı. İşçinin kurtarılması... »
Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü'nün lojman inşaatı için kentteki en önemli yeşil alanlardan birinde onlarca yetişmiş ağacın kesilmesi büyük... »
Elazığ Sarıçubuk Köyü'nde depremzedelere teslim edilen TOKİ konutlarına 2 aydır elektrik, su ve doğal gaz verilmedi. Anahtarlarını alan... »
Elazığ’da 2020 depremi sonrası İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Atatürk Lisesi projesi, yaşanan aksaklıkların ardından... »
Elazığ'ın Maden ilçesinde 1930’lu yıllarda inşa edilen ve bir dönem bölgenin sağlık üssü olarak bilinen tarihi hastane, Sosyal Güvenlik... »
Haberler » Gündem