• ÇEVKO Vakfı Yeşil Nokta Öğrenci Ödülleri
• İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları 2023 Başvuru Tarihleri Uzatıldı
• 2. GYODER İAV Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması
• Teoman Öztürk Mekân Öyküleri Yarışması-4
• MimED2023 Mimarlık Öğrencileri Proje Ödülleri
• Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri 11. Kez Öğrencilerle Buluşuyor
• Kahramanmaraş Kılavuzlu Su Sporları Tesis Binasının Bakım Onarım
• Hatay Geometrik Kavşak Düzenleme Yapım İşi İhale Sonucu
• Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi Mantolama İşi İhalesi
• Osmaniye MOBESE Kameraları ve Altyapı Bakım Onarım İhale Sonucu
• Uşak Merkez 500 Kişilik Kapalı Yüzme Havuzu Onarımı İşi İhalesi
• Ali Çetinkaya Gar Sahasında Bulunan Muhtelif Binaların Bakım...
• Malatya Asfalt Plenti Çevre Aydınlatması ve Elektrik Tesisatı İhalesi
• Şanlıurfa İli Siverek İlçesi Anaokulları Bakım ve Onarım...
4 kişilik bir ailenin asgari tüketim üzerinden aylık elektrik faturasının 399 TL’ye yükseldiğini belirten Elektrik Mühendisleri Odası, “Yıllardır... »
Zonguldak’ta 42 bin nüfuslu Kozlu ilçesinde yaklaşık 3 milyon liralık elektrik borcu ödenmeyince ilçeye su basan pompaların elektriği kesildi. »
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), elektrikte arz güvenliği veya fiyat artışlarının tüketicilere olan etkilerinin kısa ve uzun dönemli... »
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, enerji fiyatlarındaki artışa dikkati çekerek, "Elektrik faturalarının katlanamaz bir boyuta erişmesi gerçekten... »
Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) İzmir Şube Başkanı Özgür Tamer, yurttaşlara "acilen tek zamanlı kullanım tarifesine geçin" çağrısını yaptı. »
Yılbaşında geçilen yeni tarife ile aylık 150 kilovatsaat (kWh) sınır alınarak yüzde 50-127 arasında zam yapıldı. Ancak 4 kişilik bir ailenin... »
Elektrik tarifelerine birbiri ardına zam gelirken, termik santrale bedelsiz olarak taşınması ve depolanması gereken atıkları için fazladan... »
Ocak ayından itibaren uygulanacak olan kademeli elektrik tarifesi ile enerji sektöründe sanayiye uygulanan zam, milyonlarca haneye dağıtılacak. »
Büyük bölümü enerji sektörüne ilişkin düzenlemelerden oluşan geniş kapsamlı torba yasa teklifinde lisanssız elektrik üretimi, enerji verimliliği... »
Haberler » Gündem