• Tekirdağ’da 5 Büyüklüğünde Deprem; İstanbul'da da Hissedildi
• Yunus Kaya Apartmanı Davasında Mütalaa Açıklandı
• AYM, Zeytinlik Alanları Madenciliğe Açan Yasayı Gündemine Aldı
• İstanbul’da Kuzeye Doğru Büyüme Arttı
• Mardin'de Kent Dokusuna Uymayan Taşlar Kullanıldığı İddia Edildi
• Depremin Üzerinden 32 Ay Geçti; Davalar İlerlemiyor
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Talan hızlanıyor, denetim kalkıyor, ekolojik değeri yüksek alanlar ranta açılıyor ve zeytinlikler madenlere feda ediliyor. Kanun teklifi... »
Global Enerji Derneği Başkanı Murat Dilek, 2024'ün hidrokarbon çalışmaları ve yenilenebilir enerjideki gelişmelerle atılım yılı olduğunu... »
Küresel enerji sektöründen kaynaklanan metan emisyonlarının geçen yıl rekor seviyeye yaklaştığı tespit edildi. »
Enerji sektörü, 2026'da devreye girecek Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması'nın (SKDM) ardından bu yıl ekimde pilot uygulamaya geçmesi... »
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Enerji Çalışma Grubu Başkanı Can Hakyemez, 2024'te rüzgar ve güneş enerjisi santralleri başta olmak üzere... »
Merkezi yönetim bütçesinden enerji sektörü yatırımları için ayrılan kaynak miktarı bu yıl geçen yıla göre yüzde 70 artışla 75,6 milyar lira oldu. »
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, "2002'de 31 bin 846 megavat olan elektrik kurulu gücü 3,3 kat artarak temmuz... »
Avrupa Parlamentosu (AP), Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde petrol ve doğal gaz satan şirketlerin metan emisyonlarını azaltmalarını gerektirecek... »
Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent Aydın, iklim krizinden kurtulmak için sera gazlarının salınımının azaltılması... »
Haberler » Gündem