• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
ODE Yalıtım’ın yayımladığı ikinci Kurumsal Sosyal Sorumluluk raporu, “ODE KSS Raporu 2020”de, başta sosyal sorumluluk projeleri, iş sağlığı... »
R-Flex markasıyla elastomerik kauçuk köpüğü üreten ODE, 2020 yılında, artan talep sonrası yapmayı planladığı kapasite artışı için hazırlıklara... »
ODE’nin, temel ve tek yüz kalıp perde su yalıtım uygulamalarında güvenle kullanılabilen, taze betona yüksek yapışma mukavemetine sahip yeni... »
Yalıtım sektöründe faaliyetlerini, Türkiye’den çıkan global bir marka olma vizyonuyla sürdüren ODE Yalıtım, iklimlendirme sektörünün buluşma... »
“Epikon Membran” serisinin lansman toplantısında konuşan ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Epikon serisi ile yurtdışında... »
Faaliyetlerini küresel marka olma hedefiyle sürdüren ODE Yalıtım, “Epigreen Yeşil Çatı Sistemi” ile yeni nesil teras çatılara kaliteli ürünler... »
Türkiye’de tesisat yalıtımında, cam yünü, taş yünü ve elastomerik kauçuk köpüğünden oluşan üç ürün grubunu da üreten ODE Yalıtım, Avrupa'da... »
2019’da ihracatın ciro içindeki payını yüzde 40’a çıkartmayı hedefleyen ODE Yalıtım; şirket satın alma fırsatlarını da değerlendirerek sağlayacağı... »
Haberler » Gündem