29 Nisan 2019 tarihli tüm haberler;
TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Ulusal Öğrenci Mimari Fikir Projesi “İzmir Elektrik Fabrikası Ne Olmak İster?” Yarışmasına dijital teslim... »
Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Atatürk Orman Çiftliği mücadelesinde bir kazanım daha elde etti. Yargı, Hayvanat Bahçesi ve Temapark teleferik... »
Arel Üniversitesi tarafından 3-4 Mayıs günlerinde düzenlenecek olan "Archathon - Mimari Tasarım Maratonu" Ulusal Öğrenci Tasarım yarışmasına... »
Binat İletişim&Danışmanlık ve Yapı Medya İletişim’in ortak projesi olarak hayata geçirilen PNR.istanbul, ürün ve hizmet tedarikçileri ile... »
Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) geniş bir heyetle, aralarında Cumhurbaşkanı Berhem Salih’in de bulunduğu bir dizi temaslarda bulunmak... »
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 'Halk Taşıt' uygulaması, bugün 06.00 ile 07.00 saatleri arasında başladı. Uygulamaya göre yolcular, belirlenen... »
Riskli olduğu için evinden çıkmak zorunda kalan vatandaşın kira talebini belediye reddetti ancak devreye KDK girdi. »
Bien, bir haftada 4 şehirde ustalarıyla buluştu. 10 Nisan’da Denizli’de yapılan semineri, 11 Nisan Uşak, 18 Nisan Gaziantep, 19 Nisan Mersin... »
Dünyanın önde gelen karo halı ve LVT üreticisi Interface’in yeni karo halı ürünü Ice Breaker iç mekânlarınızda daha sıcak ortamlar yaratıyor. »
Yarışmalar » Yarışma Duyuruları