• Orman Genel Müdürlüğü Para Verip Uçak Almamış
• Bad-I Saba Konutları Davasında Tutuklu Müteahhidin Tahliye...
• Atatürk Orman Çiftliği’nde İnşaata Başlandı
• Ankara Mimarlar Odası’ndan Orman Yangınları Açıklaması
• 7 İldeki Orman Yangınlarında 132 Bağımsız Birim Hasar Aldı
• Uludağ'da Ruhsatı İptal Edilen Otellerdeki Kaçak Katlar Yıkılacak
• Ödemiş’teki Orman Yangınının Elektrik Tellerinden Çıktığı Belirlendi
• Deprem Davasında AKP'li ve MHP'li Başkanların Soruşturulmasına...
• Bağlı Tesisler Yangın Kapıları Ve Yangın Merdivenleri Yapımı
• Sosyal Hizmetler Kapsamında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara...
• İki Tabaka Astarlı Bitümlü Sathi Kaplama Yol Yapımı
• İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 739 Adet Konut...
• Denizli İli Pamukkale İlçesi Karşıkaya Mahallesi 367 Adet...
• Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mustafa Eminoğlu 32 Derslikli...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
Tarihi Yarımada'da 2 ve 3. Derece tarihi eserlerin bulunduğu parsellerde koruma kurullarının devre dışı kaldığı haberleri gerçeği yansıtmıyor.... »
Fatih Belediyesi koruma kurullarını devre dışı bırakarak tarihi yarımadayı imara açma planını devreye soktu. Buna göre 2. ve 3. derece tarihi... »
İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, İstanbul 2. İdare Mahkemesinin, "Tarihi Yarımada Kentsel Tarihi, Kentsel Arkeolojik, 1. Derece Arkeolojik... »
Kültür ve Turizm Bakanlığı arkeolojik alanlarda kendisine kanunla verilen kazı yapma yetkisini Yenikapı kazılarında çalışan 30 arkeoloğu... »
Danıştay 14. Daire, İstanbul 4. İdare Mahkemesi’nin Sulukule kararını onadı; Mimarlar Odası, "İlgili kamu yöneticileri tarafından mahkeme... »
Fransız sanatçı JR'ın aynı semtteki bir diğer eserine boya atıldığı, 3. eserinin belli bir bölümünün de yırtıldığı ortaya çıktı. »
Marmaray kazılarında çıkarılan arkeolojik buluntular için yapılacak müze ve arkeopark projesi Fatih Belediye Meclisi’nden geçti. Müze, dünyanın... »
JR Fatih’te bir binaya 'Wrinkles of the City' projesi kapsamında bir portre çizmişti. »
Sulukule projesinin kamu yararına aykırı olduğu hükmü yerel mahkeme ve Danıştay kararıyla kesinleşti. Ancak , Fatih Belediyesi, "projenin... »
Haberler » Gündem