• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
İstanbul’un dört bir yanında kaçak dökülen moloz dağlarıyla karşılaşılıyor. Avrupa ve Anadolu yakasında 11 aktif hafriyat döküm alanı olmasına... »
Kentsel dönüşüm ‘cenneti’ İstanbul’da her ay 5 milyon ton hafriyat çıkıyor. Son yıllarda iyice artan moloz sonucu 14 resmi hafriyat sahasından... »
İstanbul’un en önemli su kaynaklarından Sazlıdere Baraj Gölü’nün çevresi, kaçak hafriyatçıların döktüğü tonlarca moloz ve endüstriyel atıklala... »
Kanal İstanbul’dan çıkacak hafriyatla Karadeniz ve Marmara çıkışlarına adalar kurulması üzerine proje geliştirilecek. Kanal İstanbul ihalesinin... »
Kentsel dönüşümle birlikte tüm İstanbulluların kâbusu olan hafriyat kamyonları, trafiğin de katili haline geldi. Dev kamyonların neden olduğu... »
Sektör çalıştayında hafriyat dökümündeki ücretleri eleştiren İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, “Bu paranın affınıza sığınarak söylüyorum... »
Yalova'da Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünce 1 yıldır sürdürülen Ar-Ge projesi kapsamında yıkılan binaların atıkları, hazır beton sektöründe... »
Kadıköy'de bir inşaata toprak dökümü sırasında yol çökünce hafriyat kamyonu devrildi. Kamyonun altında kalan bir işçi feci şekilde hayatını... »
İmrahor Vadisi’ndeki çevre katliamının önüne bir türlü geçilemezken, dökülen hafriyat ve moloz yığınları su yataklarını kuruttu. Yeşil alanlar... »
Haberler » Gündem